Menü
Yorum!
Yukarı!
Paylaş

Cumhurbaşkanımız Erdoğan: Lise ve Üniversite sınavlarını erteleyebiliriz!

Bu makaledeki başlıklar

    Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirilen Corona virüs toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşmasında “Lise ve Üniversite sınavlarının ertelenebileceğini” dile getirdi.

    Corona virüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan önlemler her geçen gün artarken, bugün Ankara’da devlet büyüklerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Covid-19” toplantısının ardından Cumhurbaşkanımız Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

    Lise ve Üniversite sınavları ertelenebilir!

    Geçtiğimiz günlerde virüsün yayılmasıyla birlikte okullar ve birçok alan faaliyete kapatılmıştı. Corona virüs toplantısı sonrasında ulusa seslenen Erdoğan, gerekli görüldüğü takdirde Lise(LGS) ve Üniversite(YKS) sınavlarını ileri bir tarihe erteleyebileceklerini açıkladı.

    Cumhurbaşkanımız: Maske ve kolonya dağıtılacak

    Konuşması sırasında sürekli olarak halkımızı evlerinden çıkmamaya ve hijyene önem vermeleri gerektiği konusunda uyaran Erdoğan, virüsün yaşlılarda daha etkili olduğunu vurgulayıp 65 yaş üstüne ücretsiz olarak maske ve kolonya dağıtılacağını açıkladı.

     

    Yorumlar

    Not: Yorum göndermek için reCaptcha doğrulaması gereklidir.

    Yorumlar

    Henüz yorum yok. İlk yorum yapan siz olun!