Khontkar Hakkında Bilmedikleriniz

Khontkar Hakkında Bilmedikleriniz

Khontkar kimdir? Gerçek adı Onur Dinç olan khontkar hakkında bilmediklerinizi bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

Emre GürEditör
Odak modu
Khontkar Hakkında Bilmedikleriniz

Gerçek adı Onur Dinç olan khontkar hakkında bilmediklerinizi bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

Khontkar kimdir?

Khontkar ismi ile tanınan Onur Dinç,  1991 yılında İzmir’de doğdu. Küçük yaşlarda rap müziğine merak sarıp ailesi aracılığıyla temin ettiği kasetler sayesinde zihninde rap müziğinin temellerini attı.

İlk profesyonel müzik kayıdını 2004 yılında yaparak müzik kariyerini başlatmış oldu. Sonrasında, ses eğitimleri alırken 2008 yılında kendi ev stüdyosunu kurdu ve çalışmalarına burada devam etti. Hayat şartlarını ve yaşadığı sorunları müziğine yansıtan Khontkar, yaptığı müziğin o dönemlerde sıradışı algılanması nedeniyle beklediği ilgiyi elde edemedi.

Müziğe olan tutkusundan vazgeçmeyerek 2012 yılında 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü’nü kazandı. Okul hayatına devam ederken kayıtlar yaptı ve bunların bazılarını internet ortamında ücretsiz olarak yayınladı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

2015 yılında WHOISTHAT isimli İngilizce bir EP(Extended Play) yayınladı, daha sonra NOBODI adında LP(Long Play) yayınlamıştır.

Son zamanlarda “Görmedin Böylesini, Jenga, Legal, Kime Ne, Geldiğim Yer” gibi şarkılarıya  popüler olan Khontkar aynı zamanda evli ve 9 Eylül 2019 tarihinde Dünya’ya gelen Mila adında bir kızı var.

Hakkında kesilmiş hapis cezası bulunuyor!

Khontkar hakkında, şarkılarında ve kliplerinde uyuşturucuya özendirmek suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası almıştır. bu karar henüz yüksek mahkeme tarafından onaylanmamıştır.

Khontkar hakkında vereceğimiz bilgiler bu kadar. Kendine özgü farklı tarzıyla ve şarkılarıyla Onur Dinç‘i biz sevdik! Peki, ya siz?

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X