Para Kazandıran Uygulamalar 2022 (En İyi 18 Uygulama)

Para Kazandıran Uygulamalar 2022 (En İyi 18 Uygulama)

Para Kazandıran Uygulamalar Nelerdir? Para, yaşamak için kullanılan bir kâğıt parçasıdır. Ancak zor para kazanmak ile kolay para kazanmak arasında dağlar kadar fark vardır.

Emre GürEditör
51.1BOkunma
Odak modu
Para Kazandıran Akıllı Telefon Uygulamaları Nelerdir?

Para Kazandıran Uygulamalar Nelerdir? Para, yaşamak için kullanılan bir kâğıt parçasıdır. Yiyecek, içecek ve giyecek ihtiyaçlarını karşılama yönünde para kullanılır. Elbette paranın bu işe yaradığını herkes biliyor. Ancak zor para kazanmak ile kolay para kazanmak arasında dağlar kadar fark vardır.

Teknolojik çağın insanları olduğumuz için artık kolayca ve zahmetsizce para kazanma yollarını arıyoruz. Elbette böyle bir yol var mı diye düşündüğümüz de cevaba evet diyebileceğimiz pek çok uygulamalar karşımıza çıkıyor. Öyleyse para kazandıran uygulamalar hangileridir? Birlikte inceleyelim.

Oyun oynayarak para kazanmak

Videoyu izleyerek oyun oynarken nasıl para kazanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Para Kazandıran Uygulamalar 2021

Hadi para kazanma

Hadi para kazanma

Hadi

Hadi uygulaması, ülkemizin ilk canlı yayın aracılığıyla para ödülü kazandıran bir bilgi yarışmasıdır. Her gün canlı yayın sunan bu özel uygulama bünyesinde çeşitli türden yarışmalar yapılıyor. Sorulan tüm soruların cevaplarını doğru şekilde bilenler parayı kazanmayı hak ediyor. Belirli günlerde 3 yarışma birden yapılabiliyor.

Bazı günlerde birçok belirli kategorilerde yarışmanın olduğu gibi genel olarak müzik, film, spor, magazin, futbol kategorileri var. Bu kategoriler için sorular kolaydan zora doğru ilerliyor.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Foap para kazanma

Foap para kazanma

Foap

Foap uygulaması fotoğraf çekmeyi sevenler için harika bir uygulamadır. Bolca fotoğraf çekerek uygulamaya yükledikten sonra bazı firmalar sizden çektiğiniz fotoğrafları almak isteyebilirler. Akıllı telefondan çektiğiniz her fotoğraf Foap uygulaması üzerinden satılabilir bir hal alıyor.

Eğer fotoğrafınız satılırsa PayPal’dan paranızı çekebiliyorsunuz. Ücretsiz şekilde sunulan bu uygulama içerisine satılan her fotoğraf için %50 komisyon alınıyor. Birçok görev de ise 50$’dan başlayan ödül kazanma şansınız bulunuyor.

Bounty para kazanma

Bounty para kazanma

Bounty

Bounty ile para kazanmanız hem eğlenceli hem de esrarengiz olabilir. Çünkü siz burada sanki özel bir ajan görevi yapıyormuşsunuz gibi gizli işler sizlerden istenir. İstenen görevleri yerine getirdiğiniz takdirde paranız hesaba yatar. Görevlerden bir kaçı gizli müşteri, anketler ve uygulama testi kontrolü gibi görevlerdir.

Birçok görev zor olsa bile ödemeler o kadar artıyor. Bir mağazaya giderek fotoğraf çekmek, markette bulunan bir ürünün fotoğrafını çekmek, kafe veya restorana gittikten sonra hizmet derecesini kontrol etmek, mağazalara müşteriymiş gibi gidip hizmetin kalitesini kontrol etmek ve anket doldurmak. Bu görevleri yerine getirenler paralarını kazanıyorlar.

Uygulamayı indirdikten sonra yapabileceğiniz görevleri kontrol edip hemen başlayabilirsiniz.

Paypal‘dan ödeme alabilmek için forum sitelerinde belirli bir komisyon karşılığında hizmet veren kişilerle çalışabilirsiniz.

Oyna Kazan para kazanma

Oyna Kazan para kazanma

Oyna Kazan

Oyna kazan uygulaması canlı bilgi yarışması üzerinden para kazandıran bir diğer uygulamadır. Yarışmanın kuralı sona bir kişi kalana kadar devam etmektir. Son kalan kişi büyük ödülü alıyor. Fakat sadece 1 kişi para kazanmıyor elbette. Oyunun kazandıran bölümü olduğundan özel olarak elenmemiş kişilere para veriliyor. Ama büyük ödül sadece bir kişinin oluyor.

Yarışmada diğer kural olarak joker sistemi bulunuyor. Çift cevap jokeri, cevap eleme jokeri ve ekstra can jokeri. Yarışmanın kategorileri belirlenmemiş olarak sunuluyor. Genellikle genel kültür soruları soruluyor ve ilk sorudan diğer sorulara zorluk derecesi artıyor.

Sweatcoin para kazanma

Sweatcoin para kazanma

Sweatcoin

Sweatcoin uygulaması en sevilen para kazandıran uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulamayı kullanan kişiler atmış oldukları adımlara göre ödüllendiriliyor. Yürüyerek para kazanmak bu uygulama sayesinde gerçeğe dönüştürülmüştür.

Normalde her gün atmış olduğumuz adımları değerlendirerek uygulama sayesinde para kazanma aracına dönüştürebiliyoruz. Sweatcoin uygulaması atmış olduğunuz her adımı sweatcoins adı altında yeni dijital para birimine kazancınızı dönüştürüyor.

Daha sonra satış ortakları ya da diğer kullanıcılar ile bu parayı harcayabilmeniz mümkün kılınıyor. Hem spor yapmak hem para kazanmak istiyorsanız bu uygulama sizlere bu konuda oldukça destek sağlayacaktır.

Lucky Day para kazanma

Lucky Day para kazanma

Lucky Day

Lucky Day, büyük ödüller ve gerçek paralar kazanmayı sağlayan önemli bir uygulamadır. İçeriğinde çekilişler, kazı kazanlar ve loto türü oyunlar bulunur. Günlük olarak 100.000 Dolar nakit para kazanma şansı sunuyor. Ayrıca çeşitli ödüller kazanma ve çekilişe katılma şansı da bulunuyor.

Uygulama içerisinde ki puanlar yüksek olduğu için kullanıcılar bu durumu seviyor. Para yatırmayan gerek duyulmadan oynanan bu oyunlar şansınıza bağlı olarak sizlere para kazandırıyor.

Money App para kazanma

Money App para kazanma

Money App

Akıllı telefonlar için özel olarak üretilen ve para kazandıran uygulamalardan bir tanesi Money App uygulamasıdır. Uygulamayı indirdikten sonra görevlere baktığınızda anket doldurmak, ücretsiz oyun oynamak, video izlemek, ücretsiz hizmetleri test etmek, yorum yapmak gibi görevleri göreceksiniz.

Kullanıcılar için her gün güncellenen yeni görevler vererek para kazanma şansını daha fazla arttırıyorlar. Uygulamayı indirip hesap açtıktan sonra bu görevleri tamamlamanız halinde sizler de kolay bir şekilde para kazanabileceksiniz.

Pact para kazanma

Pact para kazanma

Pact

Bu uygulama fitness uygulaması olarak tasarlanmıştır. Pact uygulamasının esas amacı sağlıklı beslenme ve kilo vermektir. Uygulamayı telefonlarına indiren kişiler profil oluşturduktan sonra kilo ve boy orantılarını girerler. Sonra uygulamayı kullanan kişiler spor ve yemek önerileri yapılır. Buna ek olarak fitness salonu önerisi de yapılır.

Uygulamayı kullanan kişiler önerilen fitness salonuna gittikleri zaman ödeme yapılır. Ayrıca çeşitli yemekler de kullanıcılara önerilir. Yemekleri hazırladıktan sonra fotoğrafını çekip uygulamaya koyduklarında para kazanılır. Bu şekilde kolaylıkla para kazanmanız mümkün kılınmıştır.

Gerekli olan şey sadece önerileri göz ardı etmemek ve bu önerileri olabildiğinde yerine getirerek kanıtlamaktır. Son olarak uygulama sizlere yapmış olduğunuz önerilere karşı ödeme gerçekleştirecektir.

Ibotta para kazanma

Ibotta para kazanma

Ibotta

Ibotta, yaptığınız her alışverişten sonra hesabınıza hediye para ekler ve bu paralarla alışveriş yapabilirsiniz.

Bazen de cafe, restaurant ve diğer iş yerlerine giderek fotoğraflamanızı isteyebilir. Bu işlem karşılığında hesabınıza belirli bir ücret yatırılır. Hesabınızda biriken para, 10 doları geçtiği zaman Paypal aracılığıyla çekilebilir.

BookScouter para kazanma

BookScouter para kazanma

BookScouter

BookScouter, kitap fiyatlarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz, eski kitaplarınızı satabileceğiniz bir uygulamadır.

Big Time Cash para kazanma

Big Time Cash para kazanma

Big Time Cash

Big Time Cash ile oyun oynayarak para kazanabilirsiniz. Para çekme çekilişlerine katılmak için oyunlardan bilet toplamalısınız. Kazandığınız biletlerle katıldığınız çekilişlerden ödül kazanırsanız, ödülünüz Paypal ile aktarılıyor.

+Bonus

Para kazandıran uygulamalar;

Google Ödüllü Anketler

Google Anketler uygulamasını kullanarak doldurduğunuz anketlerden Google Play kredisi kazanabilirsiniz.

Yandex Tokala

Yandex Tokala, çeşitli basit görevler yaparak para kazanabileceğiniz bir sitedir.

Letgo

Letgo uygulamasını kullanarak al-sat yapıp güzel paralar kazanabilirsiniz.

Artıway

Eğer internetten alışveriş yapmayı seviyorsanız bu uygulama tam size göre…

Artıway üzerinden alışveriş yaparak bonus puan kazanabilirsiniz. Daha sonra kazanılan bu puanları nakit olarak banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Whaff Rewards

Whaff Rewards uygulamasında bulunan oyun indirme, anket doldurma ve video izleme gibi görevleri tamamlayıp para kazanabilirsiniz.

Easyshift

Easyshift uygulaması size fotoğraf çekme ve videolara yorum yapma gibi değişen görevler sunuyor. Verilen görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz.

Swagbucks

Swagbucks uygulamasını kullanarak testler çözüp, videolar izleyip, uygulamalar indirerek para kazanabilirsiniz.

Para kazandıran uygulamalar.

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X