Burak Akkul yoğun bakıma alındı!

Burak Akkul yoğun bakıma alındı!

Emre GürEditör
Odak modu
burak akkul yoğun bakıma alındı

Burak Akkul, geçtiğimiz günlerde Corona virüs şüphesiyle karantinaya alınmıştı. Durumu ağırlaşan Akkul, yoğun bakım ünitesine alındı. İnsanların çoğu Akkul’u, sunduğu Çok Gezenti programından çok karantina sürecinde yapılan testlerin sonuçlarının kendisiyle paylaşılmaması nedeniyle hastane odasından paylaştığı video ile tanımıştı.

Hastane odasından yaptığı video paylaşımı ile test sonucunu öğrenmek için takipçilerinden yardım isteyen Burak Akkul, video ile amacına ulaşarak bakanlığın harekete geçmesiyle test sonucunun pozitif olduğunu öğrenmişti.

Covid-19 pozitif tedavisi gören Akkul, semptonların ilerlemesi sonucunda 18.03.2020 tarihinde yoğun bakım ünitesine alındı.

Eşi Seda Akkul da karantinaya alındı!

Akkul’un testlerinin pozitif çıkmasının ardından yakın çevresi mercek altına alındı. Burak Akkul’un eşi Seda Akkul evde kendini izole ederken kusma ve baş ağrısı belirtilerinin ortaya çıkması sonucunda hastaneye kaldırıldı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Eşinin yoğun bakıma alınmasının ardından sinir krizi geçiren Seda Akkul, baş ağrısı ve kusma şikayetlerinin görülmesiyle karantinaya alınarak tedavi olacak.

Burak Akkul öldü haberlerini çıkartanlar vicdanda yoksun!

Seda Akkul, karantinadaki eşi hakkında çıkartılan yalan haberlere çok üzüldüğünü ve bu haberleri çıkartanların “vicdanda yoksun” olduğunu dile getirdi.

Seda Akkul’un abisi olayla ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı:

Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda akkul’un abisi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyid edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler, ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı.

Bu nedenle ilaç verilmek süretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım.

Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var; Bu gibi “Burak Akkul vefat etti, Burak öldü” gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta, Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyid ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Burak’la birlikte hayatının anlamını bulduğuna inanmış kalbi sevgiyle dolu biricik kız kardeşim, meleğimi bu sabah, delirmek üzere aldım evinden. Tek sebebi bu futursuzca atılan “kaydedin bu twiti, bakın dediğim cıkacak” içerikli bir bilgiye sahip olunmadan, bir insanın hayatıyla ilgili atılabilen, 3 5 kelimeye sığan twitler. Devamı için buraya tıklayın.

Burak Akkul, Seda Akkul ve diğer Covid-19 pozitif tedavisi görenlerin kısa sürede sağlıklarına kavuşarak günlük yaşamlarına dönmelerini diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X