Chester Juall Beyşehir Gölüne türü bilinmeyen kırmızı balıklar bıraktı!

Chester Juall Beyşehir Gölüne türü bilinmeyen kırmızı balıklar bıraktı!

Emre GürEditör
Odak modu
Chester-Juall-Beyşehir-gölüne-türü-bilinmeyen-kırmızı-balıklar-bıraktı

Amerika’lı Chester Juall, Konya’da bulunan Beyşehir Gölü’ne türü bilinmeyen kırmızı balıklar bıraktıktan sonra yakalandı.

Juall, taksiye bindikten sonra balık tutucağını söyleyerek  şoförden kendisini Beyşehir Gölü’ne götürmesini istedi. Taksi şoförü, Juall’ı göl kenarına bıraktıktan sonra şüphelenerek uzaktan izlemeye başladı ve çantasından çıkardığı poşetle göl’e kırmızı balıklar bırakan Juall’ı canlı yayın açarak sosyal medya‘da yayınladı.

Beyşehir gölü türü bilinmeyen kırmızı balıklar

Taksici’nin balıkçı bir arkadaşı izinsiz balıklandırma işlemi yapıldığını görünce, durumu Avrasya Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu’na bildirip gereğinin yapılmasını istedi. İhbar edilen Amerikalı Juall’a 10 bin lira idari para cezası kesildi.

Chester Juall’in sabıkası kabarık!

Amerikalı’nın sabıkası bir hayli kabarık. 2015 yılında 15 valizle İstanbul’a gelen Chester Juall, Laleli’de bir otelde iki suit odayı ücretini peşin ödeyerek kiralamış.

Otel’de bir hafta kalan Juall, çalışanlar tarafından otel sahibine kötü tavırları nedeniyle şikayet edilmiş. Şikayet üzerine otel sahibi’nin uyarıda bulunduğu Juall, bu sefer de otel’de ki kat görevlisi kadına cinsel saldırı teşebbüsünde bulunmuş. Kadın tuvalete kaçarak saldırıdan şans eseri kurtulmuş.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Otel sahibi tarafından karakola götürülen Juall’ın ifadesi alınırken polis ekipleri otel sahibiyle birlikte odaları kontrol etmek üzere otele dönmüş ve ilginç bir manzarayla karşılaşmışlar.

Juall’ın kaldığı odaya giren polisler, her yerin dağınık ve zarara uğradığını görmüş. Oda’da araştırma yapan polisler, bavulların içinde bomba yapımında kullanılan malzemeler yakalamış.

Mahkeme heyeti Juall’e 7 yıl 6 ay hapis cezası verip, yurt dışına çıkma yasağı koymuştu.

Bu adam’ın ülkemizde ne yaptığı konusunda hiç bir fikrimiz yok. Devlet yetkililerinin, bu adamın dışarıda elini kolunu sallayıp gezmesine izin vermesini de anlamış değiliz.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/04/29/abd-uyruklu-kisi-bu-kez-de-baraj-golunde-kirmizi-baliklar-birakirken-yakalandi

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X