Corona virüsün aşısı bulundu mu?

Corona virüsün aşısı bulundu mu?

Corona virüs aşısının bulunduğu haberi herkesi umutlandırdı! Söylentilere göre Çin’de virüse karşı bir panzehir geliştirildi ve virüsün yok olmasında etkili olduğu gözlemlendi.

Emre GürEditör
Odak modu
Corona-virüsün-aşısı-bulundu-mu

Corona virüs aşısının bulunduğu haberi herkesi umutlandırdı! Söylentilere göre Çin’de virüse karşı bir panzehir geliştirildi ve virüsün yok olmasında etkili olduğu gözlemlendi.

Aşı gerçekten bulundu mu?

Çin’in Rusya Federasyonu Büyükelçisi Zhang Hanhui, Moskova’da çarpıcı açıklamalarda bulundu;

Corona virüsünün panzehirini bulmak için çalışan bilim adamlarımız virüse karşı etklili bir ilaç geliştirdi. Çalışmalar şuan başarılı şekilde devam etmekte. Şubat ayının sonuna kadar tüm testler bitecek ve virüsün yaygın olduğu bölgelerde hayat yavaş yavaş normale dönmeye başlayacak.

Diğer yandan virüsün yayıldığı kent olan Wuhan‘da hayatın mart sonuna kadar normale döneceği bildirildi.

Covid19 aşısı gerçekten bulundu mu

Dünya’da Corona virüs!

Corona virüsü ilk olarak Çin’de yayılmaya başlayıp bazı Avrupa ülkelerine sıçramıştı. Son günlerde Orta Doğuyu da tehdit altına alan corona virüs İranda can almaya devam ediyor.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Dünya genelinde ölenlerin sayısı 158 kişi artarak 2.619 kişiye yükseldi. Enfekte olmuş kişilerin sayısı toplam  79.360  olarak açıklandı. Bugüne kadar virüsü yenmeyi başaranların sayısı 25 bin 44 olarak belirlendi.

Komşumuz İran’da virüsten etkilendi!

Corona virüsünden etkilenen ülkeler arasında İran’da var! Açıklamalara göre virüs tahminen 100’e yakın kişiye enfekte olmuş durumda. Bunların sadece 43’ü tespit edilip karantinaya alındı. Geri kalan kişilerin sayısı daha tam netleşmiş değil ve muhtemelen şuan virüs o kişiler sayesinde yayılmaya devam ediyor.

Virüsün İran’a sıçramasının ardından Türkiye dahil birçok ülke can güvenliği nedeniyle sınırlarını İran’a kapattı.

Virüsü İran’a kimin getirdiği ve ülkeye nasıl girdiği araştırılıyor ancak henüz bir ize rastlanmadı. Ortaya atılan bir iddia var ama henüz kanıtlanmış değil. Virüsü, İran‘a çalışmaya gelen Çinli işçilerin bulaştırmış olma ihtimali söylentiler arasında.

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X