Exxen Hataları… Exxen’de Karşılaşılan Bazı Hataları Sizler İçin Derledik! 2022

Exxen Hataları… Exxen’de Karşılaşılan Bazı Hataları Sizler İçin Derledik! 2022

Emre GürEditör
Odak modu
Exxen Hataları… Exxen’de Karşılaşılan Bazı Hataları Sizler İçin Derledik!

İçindekiler

Exxen hataları

Exxen, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın yeni yıl projesi olarak yayın hayatına başladı. Altında Acun Ilıcalı’nın imzası olması nedeniyle ilgi ve beklentinin bir hayli büyük olduğu Exxen platformunun açılışını merakla bekleyen binlerce kişi, platform açılır açılmaz bir anda  siteye yüklenince farklı sistemsel hatalarla karşı karşıya kalındı. Kullanıcıların karşılaştığı bazı hataları sizler için bu içerikte derledik.   Exxen hataları, Exxen indir, Exxen tv, Exxen Acun, Exxen Sihirli Annem…

Exxen’in yazılımını kim yaptı?

Acun Ilıcalı’nın yeni girişimi Exxen’in yazılımını Erstream isimli şirket geliştirmektedir. Şirket, aynı altyapı ile birçok markaya hizmet vermektedir. Yani Exxen’in kullandığı altyapı; Bein, Digiturk, Fox ve D-Smart gibi platformlar tarafından hali hazırda kullanılırken sadece platformların kullanım amacına ve kimliğine göre arayüz değişikliği yapılmaktadır.

Acun Ilıcalı‘nın 900 Milyon TL yatırdığı Exxen’de kullanıcıların tespit ettiği hatalar;

Exxen platformunu geliştiren yazılımcılar, platformu Debug(Hata ayıklama) modunda açık unutunca durumu fark eden bir kullanıcı, şu tweeti paylaşmış;

Yayın hayatına başladıktan kısa bir süre sonra kullanıcılardan gelen yoğun isteklere yeterli derecede yanıt veremeyen Exxen’in sunucuları zaman zaman durma noktasına geldi. Yaşanan yoğunluk sırasında kayıt olmayı başarabilen kullanıcılar, içeriklere erişim sağlayamadı.

Exxen‘in 9.90 TL’lik paketinin reklam içermesi bazı kullanıcıları rahatsız etti!

Exxen yayınlandıktan kısa bir süre sonra kullanıcılar, platformun mobil ve tv uygulamalarına ulaşmak istedi ancak aradıklarını bulamadılar.

Exxen’i telefonlarından ve televizyonlarından izlemek isteyen kullanıcılar, uygulama marketlerinde platforma ait herhangi bir uygulama bulamadı ve Acun Ilıcalı eleştirilerin odak noktası oldu. Exxen’i televizyona nasıl bağlayacağını araştıran bir kullanıcı, Exxen’in yardım merkezinden sunduğu trajikomik bir çözüme ulaşmış ve bunu sosyal medyada paylaşmış.

Bazı kullanıcılar ise Exxen’in arayüz tasarımının Netflix ile aynı olduğu kanısına varmış.

Exxen’in Facebook sayfasının geçmişine baktığımız zaman, sayfanın 2016 yılında kurulduğunu ve o yıldan 3 Eylül 2020 tarihine kadar “Bu Neyin Kafası” ve “Bişey Kafası” gibi isimler kullanıldığını gördük. Buradan çıkaracağımız sonuç; projeyi yöneten kişilerin yeni bir sayfa açmak yerine hali hazırda yüksek takipçisi olan bir sayfa satın alarak isim değişikliği yapmış olmasıdır.

exxen hataları, sorunları

Gelelim en can sıkıcı ve önemli olan Exxen hatalarına;

Bir kullanıcının paylaşımına göre; Kullanıcı kendi hesabına girdiği sırada sistem otomatik olarak başka kullanıcının hesabına geçiş yaptırmış. Çok önemli bir güvenlik zafiyeti olan bu hata, derhal düzeltilmeli. Aksi bir durumda kötü niyetli kişiler, numaranıza ve mail adresinize rahatlıkla ulaşabileceklerdir.

exxen hataları

Bir diğer önemli hata ise sayfa yenilendikçe giriş yapan kullanıcı isminin sürekli değişmesi oldu. GIF’te gördüğünüz gibi sayfa refresh yapıldıkça giriş yapan kullanıcı isminin değişmesi önemli Exxen hataları arasında yer alıyor.

Exxen hatalarını ve sorunlarını paylaştığımız içeriğin sonuna geldik.

Sizin Exxen hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum yaparak bizimle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X