Getir Uygulaması Kocaeli’de

Getir Uygulaması Kocaeli’de

Getir uygulaması Kocaeli’de hizmet hayatına başlarken uygulamanın artık tüm Türkiye üzerinde de popüler olması ve hizmet alanını daha da genişletmesi bekleniyor.

Emre GürEditör
Odak modu
Getir Uygulaması Kocaeli’de

Ülkemizin en başarılı girişimcilik adımlarından biri olarak görülen Getir uygulaması, her geçen gün daha da popüler bir hale geliyor. Bi’ Taksi uygulamasının kurucusu da olan Nazım Salur tarafından geliştirilen bu uygulama ilk etapta yalnızca İstanbul’da hizmet veriyordu. Geçtiğimiz günlerde Ankara, İzmir ve Bursa’da hizmet vermeye başlayan bu uygulama artık Kocaeli’de de ulaşılabilir olacak. Getir uygulaması Kocaeli’de hizmet hayatına başlarken uygulamanın artık tüm Türkiye üzerinde de popüler olması ve hizmet alanını daha da genişletmesi bekleniyor.

Kocaeli’den sonra diğer büyükşehirlere de hizmet vermeyi planlayan uygulamanın en büyük amacı ise yurtdışına açılabilmek.

getir-uygulaması

 

Getir Uygulaması Hakkında Meral Edilenler;

 

Getir Uygulamasının Kurulum Aşaması

Getir uygulaması, ilk kez 2015 yılında hizmet hayatına başlamış bir mobil alışveriş uygulamasıdır. Bi’Taksi uygulamasının da geliştiricisi olan Nazım Salur tarafından hizmete açılan bu uygulama dünya çapında da ilk olması sebebiyle oldukça dikkat çekiyor.
Getir de getirelim” mottosu ile hizmet veren uygulamanın en iyi start–up projeler arasında olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 2015 yılında yalnızca İstanbul’da hizmet veren uygulama, hizmet alanını genişleterek artık Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyük şehirlerde de hizmet veriyor.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Uygulamanın Kuruluş Amacı

Getir uygulaması, ihtiyaç duyulan her türlü ürünü yalnızca 10 dakika gibi kısa bir sürede kapınıza kadar getirebiliyor. Daha önce eşi ve benzeri olmayan bu uygulamanın kuruluş amacıysa özellikle büyük kentlerde yaşayan insanların zaman tasarrufu yapabilmesini sağlamak olarak belirtiliyor. Alışveriş yapmak adına trafik çilesinin çekilmesine engel olan bu uygulama işte tam da bu yüzden çok sevildi.

Getir-Kocaeli

Uygulamanın İşleyiş Biçimi

Uygulama, her türlü mobil cihaz üzerinden hizmete açık. Uygulamayı indirdikten sonra kendinize bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesabınızı oluşturup adres ve kart bilgilerinizi girdikten sonra artık alışveriş sepetinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda doldurabilirsiniz. Sepetinizi onayladıktan sonra da size en yakın konuma olan kurye vasıtasıyla 10 dakika gibi kısa bir sürede satın aldıklarınıza kavuşabilirsiniz. Üstelik uygulama şuan için bazı şehirler de 7/24 hizmet verebiliyor.

Uygulamadaki Fiyatlandırmalar

Getir uygulaması, verdiği hizmet için sipariş verenlerden 5₺ hizmet bedeli talep ediyor. Fakat uygulamada kimi zaman çeşitli kampanyalara denk gelinebiliyor. Bu kampanyalar arasında yemek siparişlerinde ekstra indirim ya da yapılan alışveriş için indirim kartları mevcut.

Uygulama Hangi Şehirlerde Kullanılabiliyor?

Uygulamanın 2015 yılında İstanbul’da hizmete başlaması ile zamanla dikkat çektiğini dile getirmek yanlış olmaz. İstanbul’un hemen ardından Ankara, İzmir ve Bursa’da da bu hizmetten faydalanmak mümkündü. Yaşanan son gelişmelerle uygulama artık Kocaeli’de de hizmet verecek.

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X