Haluk Levent’in Derneği AHBAP’tan Elazığ’a Büyük Destek

Haluk Levent’in Derneği AHBAP’tan Elazığ’a Büyük Destek

Haluk Levent, Ahbap derneğinin Elazığ’daki depremzedelere yardım göndereceğini açıkladı.

Emre GürEditör
Odak modu
Haluk Levent’in Derneği AHBAP’tan Elazığ’a Büyük Destek

Türkiye’de rock müziğin efsanevi isimlerinden Haluk Levent, kuruluşuna öncülük ettiği ve başkanı olduğu AHBAP ( Anadolu Halk ve Barış Platformu ) ile yaptığı yardımlarla kendinden sıkça söz ettiriyor. Türkiye’de özellikle sosyal medya üzerinde ve web sitesi aracılığı ile yüz binleri hatta milyonları aşan bir oluşum halini alan AHBAP, söz konusu yardım ve iyilik olunca, herkesten birkaç adım önde oluyor.

81 ildeki AHBAP oluşumları sayesinde, sosyal medya üzerinden Haluk Levent öncülüğünde yapılan bildirimler sonrasında, çok kısa sürede bireysel birçok yardım talebi karşılanıyor.
Hastalar, evsizler veya maddi açıdan zorluk yaşayanlar başta olmak üzere, kitlesel anlamda da birçok yardım kampanyasına öncülük ettiği biliniyor AHBAP’ın.

Bunlardan biride, en son yaşanan Elazığ depremi. 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası, şimdilik 29 kadar vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 1000’in üzerinde de yaralanma yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Haluk Levent Twitter’dan Duyurdu!

Kendi resmi hesabından yaptığı paylaşımda, şunları yazdı Haluk Levent :

Ardından Elazığ’da bir çadır firması ile anlaşan Haluk Levent, ilk etapta 160 çadır sipariş etti. Bu çadırlardan 500 kişinin faydalanabileceğini açıkladı.

[affiliate_news id=”2736″]

Bu twiti sonrasında, Twitter’da birçok kez olduğu gibi yine en çok bahsedilenler arasına girdi. Haluk Levent’in birçok bağışçısına, özel düzenlediği ufak konserler, hazırladığı kahvaltılar, eşlik ettiği organizasyonlarla bağışları karşılığında ufak hediyeler hazırladığı biliniyor.

Birçok benzer yardımlaşma grubunun da sempatisini kazanan AHBAP ‘a katılmak için, AHBAP’ın resmi web sitesini ziyaret etmeniz ve form aracılığı ile katılım sağlamanız yeterli. (https://www.ahbap.org/)

Bağışlarınızı özel durumlar için, okul hayatına yardımcı olunacak öğrenciler için veya organizasyonlar için web sitesi üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X