Şafak Sezer Açıkladı… Kolpaçino 4’ün İsmi Belli Oldu!

Şafak Sezer Açıkladı… Kolpaçino 4’ün İsmi Belli Oldu!

Kolpaçino 4’ün ismi belli oldu… Şafak Sezer, İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show programında filminin 4. serisinin adını açıkladı.

Emre GürEditör
Odak modu
Şafak Sezer Açıkladı... Kolpaçino 4'ün İsmi Belli Oldu!

Kolpaçino 4‘ün ismi belli oldu… Şafak Sezer, İbrahim Tatlıses‘in sunduğu İbo Show programında filminin 4. serisinin adını açıkladı.

Kolpaçino 4’ün ismi ne?

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’la beraber katıldığı İbo Show’da Kolpaçino hakkında açıklamalar yaptı… Filmin yeni serisinin adı takipçileri tarafından merak konusu olmuştu.

Şafak Sezer, yeni serinin adının “Kolpaçino Dört Dörtlük” olacağını açıkladı.

Kolpaçino 4 ne zaman?

Filmin sıkı takipçileri 4. serinin ne zaman vizyona gireceğini merakla bekliyor…

Şafak Sezer; “Yaklaşık iki aydır konuşuyoruz. Senaryoyu yazmaya başlayacağız. Başka oyuncular da olacak. Güzel bir şey çıkaracağız.”

Şafak Sezer'den Ersin korkut ve Büşra Pekin hakkında çarpıcı açıklamalar!

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Şafak Sezer’den Ersin korkut ve Büşra Pekin hakkında çarpıcı açıklamalar!

Ünlü Oyuncu geçtiğimiz aylarda Serdar Ortaç’ın sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayına katılarak “Kutsal Damacana” filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Şafak Sezer, “İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut‘la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!” açıklamasını yaparak gündeme gelmişti.

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X