Korona testi pozitif çıkan Kadir Şeker’in ilk duruşması gerçekleşti!

Korona testi pozitif çıkan Kadir Şeker’in ilk duruşması gerçekleşti!

Emre GürEditör
Odak modu
Korona-testi-pozitif-çıkan-Kadir-Şeker-hakkında-ilk-karar-verildi

Kadir Şeker, geçtiğimiz aylarda gündem olan talihsiz bir olayın içinde bulunmuştu. Korona virüs testi pozitif çıkan Kadir hakkında mahkeme ilk kararı verdi…

Konya’da sokakta yürüdüğü sırada, park’ta bir kişinin yanında bulunan kadına şiddet uyguladığını gören Kadir, olaya müdahale ederek kadını saldırgan’ın elinden kurtarmıştı. Kadir, boğuşma esnasında can güvenliği için kendisinden büyük saldırganı cebindeki kesici cisimle yaralayıp ölümüne sebep olmuştu.

Kadir Şeker davası'nda İlk duruşma gerçekleştirildi!

İlk duruşma gerçekleştirildi

Korona virüs önlemleri nedeniyle duruşma, uzaktan SEGBİS(Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden gerçekleştirildi. Korona virüs salgını sonrasında daha sağlıklı bir yargılama yapılması üzere  duruşma’da tanık dinlenmedi ve deliller incelenmedi.  Mahkeme’de Kadir Şeker’in avukatları tahliye talebinde bulundu. Mahkeme Şeker’in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı sonlandırdı.

Kadir Şeker’in Covid-19 testi pozitif çıktı

Cezaevi’nde bulunan Kadir’in ve diğer 30 kişinin Korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Mahkeme’de sağlık durumu sorulan Kadir’in sağlık durumunun şuan iyi olduğu bildirildi.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X