Pop Smoke Öldürüldü!

Pop Smoke Öldürüldü!

Rap dünyasının parlayan ismi 20 yaşındaki Pop Smoke, gerçek adıyla Bashar Jackson bugün yaşamını yitirdi!

Emre GürEditör
16.1BOkunma
Odak modu
Pop Smoke Öldürüldü

Rap dünyasının parlayan ismi 20 yaşındaki Pop Smoke, gerçek adıyla Bashar Jackson, bugün kasten öldürüldü!

Dior ve Gatti gibi parçalarıyla başarıyı yakalayan Brooklyn’li yıldız rapçi nedeni bilinmeyen bir şekilde evinde silahlı saldırıya uğradı.

Nasıl Öldü?

Sabaha karşı 4:30 sularında Pop Smoke‘un evine eli silahlı iki saldırgan girerek ünlü rapçi’yi kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan ünlü rapçi, saldırganların evi terk etmesinin ardından çevredekilerin ambulansı aramasıyla birlikte ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Pop Smoke Nasıl Öldü

Ölümün ardından ortaya çıkan ilginç detay

Pop Smoke‘un vurulmadan önce aldığı hediyeleri sosyal medya’da paylaştığı tespit edilidi. Paylaştığı hediyelerin üzerindeki bir adres rahatça okunurken polis, saldırganların ünlü rapçi’nin yerini bu paylaşımla tespit etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Saldırganlar tespit edilemedi

Ünlü rapçiyi vuran saldırganların evden yürüyerek uzaklaştığı ve yüzlerinin maskeli olduğu belirlendi. Saldırının ardından Los Angeles polis ekipleri bir kişiyi gözaltına aldı ancak olayla ilgisi olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldı. Smoke’un saldırganları daha önce tanıyıp tanımadığı henüz kesinleşmiş değil.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
2 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X