Sedat Peker: Adıma sahte suç dosyası hazırlamışlar!

Sedat Peker: Adıma sahte suç dosyası hazırlamışlar!

MehmetEditör
Odak modu
Sedat Peker Adıma sahte dosya hazırlamışlar!

Sedat Peker, Karadağ’da bulunduğu sürede hakkında çıkan iddialar için hazırladığı ikinci cevap videosunu paylaştı.

Sedat Peker, yurtdışına çıkma sebebini açıkladı!

Peker, devletin içinde bulunan kripto kişilerin kendisiyle uğraştığını ve adına sahte suç dosyası düzenlendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ağır hakaretlere maruz kalan Peker, sessizliğini bozdu ve kendisi hakkında planlanan oyunları kamuoyuyla paylaştı.

Evine gönderilen telefonun içerisinde adına düzenlemiş sahte suç dosyasını gören Peker, avukatları aracılığıyla dosyayı araştırdı ancak kripto kişiler tarafından oluşturulan dosya’nın uyap üzerinde kayıtlı olmadığı anlaşıldı.

Sedat Peker neden yurtdışına çıktı?

Bu olayların üzerine Peker, yurtdışına çıkmasının ailesi için en sağlıklı karar olacağını düşündü ve yatırımlarının bulunduğu Karadağ‘a gitme kararı alarak hazırlıklarına başladı.

Gitmeden önce sosyal medyada, iki gün sonra dönecekmiş gibi videolar ve resimler paylaşan Peker, havaalanında Cumhurbaşkanımızın uçağı inecek bahanesiyle uçağının içinde tam bir saat bekletildi. Cumhurbaşkanımızın uçağının o gün oraya inmediği sonradan anlaşıldı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Kripto kişiler Peker’in yurtdışına çıkmasını istemiyordu ancak hakkında planladıkları sahte suç dosya hazır olmadığı için engel olamadılar.

Peker‘e göre kendisiyle uğraşan devletin belirli kademelerine yerleştirilmiş kripto kişiler, sahte dosya foyaları ortaya çıkınca sosyal medya üzerinden saldırdılar ve kendilerince karalama kampanyası başlattılar.

Peker’in açıklama yaptığı ikinci video;

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X