Sedat Peker: 17 yıl önce Alaattin Çakıcı abiyle Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ettik!

Sedat Peker: 17 yıl önce Alaattin Çakıcı abiyle Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ettik!

MehmetEditör
Odak modu
Sedat Peker: 17 yıl önce Alaattin Çakıcı abi'yle Kur'an-ı Kerim'e el basıp yemin ettik!

Sedat Peker, devlet yetkililerine seslendiği video’da ilginç bir detaya değindi. Peker konuşmasında, 17 sene önce Alaattin Çakıcıyla birlikte Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ettiklerini açıkladı…

Sedat Peker:  Bunları ancak FETÖ yapar!

Peker, kendisine ve ülkemize kurulmak istenen tuzakları, hazırladığı bir video serisi ile kamuoyuna duyuruyor. Bugün yayınlanan 4. bölüm’de Peker, ilginç açıklamalarda bulunarak kamuoyunu aydınlattı!

Fetö‘nün halen yargı organları’nın içerisinde bulunduğunu ve bu örgüte üye klik kişiler tarafından şahsına ve ülkemize tuzakların kurulmaya çalışıldığını açıklayan Peker, sosyal medyada Alaattin Çakıcı ile kendisinin düşmanmış gibi gösterilip kaos ortamı oluşturulmak istendiğini belirtti.

Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin etmiş

Peker, hazırladığı video’da, 17 sene önce Alaattin Çakıcı ile yaşadıkları bir anıya değindi.

Sedat Peker: Biz 17 sene önce Alaattin abiyle Kur’an-ı Kerim’e el basarak yaşadığımız sürede birbirimize düşman olmayacağız diye yemin ettik. Tahliye olduktan sonra geçmiş olsun dileklerim için kendisini aradım. Kendiside şahsıma karşı çekilen bu videolarla ilgili “namuslu şerefli insanlar bu şekilde videolar çekip insanlara bu şekilde iğrenç konuşmalar yapmazlar” dedi. Bana kendimi üzmemem gerektiğini, yaşça benden büyük olduğunu ve benim için elinden gelen bir şey olursa yapacağını söyledi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Kendisine cezaevi’nden yeni çıktığı için inşaallah sağlığını sıhhatini toparlarsın dedim.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X