TuzlaSpor’un Resmi Sitesi Hacklendi!

TuzlaSpor’un Resmi Sitesi Hacklendi!

Hacker’lar, Tuzlaspor resmi web sitesini hack’leyerek Galatasaaray Spor Kulübü amblemini sitede yayınladılar.

Emre GürEditör
Odak modu
TuzlaSpor’un Resmi Sitesi Hacklendi!

Galatasaray ve Tuzlaspor arasında Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanan maç kavga ile sonuçlanmıştı.
Galatasaray’ın 4, Tuzla Spor’un 0 gol ile ayrıldığı maçta, iki takımın oyuncuları arasında soyunma odasına giderken geçen konuşma sonrasında kavga çıkmıştı. Ancak olay sadece bir kavga olmaktan öteye taşındı. Hacker‘lar, Tuzlaspor resmi web sitesini hack‘leyerek Galatasaray Spor Kulübü amblemini sitede yayınladılar.

tuzlaspor-galatasaray-son durum

Maç Sonunda Muslera-Gökhan Çıra Arasında Ne Yaşandı?

Galatasaray– Tuzla Spor arasında oynanan maçın sonunda iki tarafın yıldız oyuncuları Muslera ve Gökhan Çıra arasında sözlü münakaşa yaşandı. İddialara göre; maçın ilk etabında Gökhan Çıra Galatasaray’a küfür etti ve bununla yetinmeyip fotoğraf paylaştı. Maçın bitiminde Galatasaray’ın kazanması ile Muslera’ da önceki davranışları sebebi ile Gökhan Çıra’ya “hadi konuşsana!” dedi.

Bu sözlerin arkasından ikilinin birbirine saldırması ve olayın büyümesi ile sahada arbede çıktı. Olayın büyümesinin akabinde nefret dolu söylem ve davranışlar sanal ortamlarda da yankılandı. En büyük gösterilen tepki ise Galatasaraylı hacker‘ların Tuzlaspor resmi web sitesini ele geçirmesi oldu.

Fotoğrafta Tuzla Spor’a ait resmi sitede Galatasaray amblemi yayınlandığını görüyoruz.

tuzlaspor-hacklendi

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Tuzlaspor resmi internet sitesi adresi: https://www.tuzlaspor.org.tr/

Sosyal Medya Üzerinden Gökhan Çıra Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Tuzla Spor oyuncusu Gökhan Çıra’ nın ismi daha önce de bir çok olayda geçmişti. Yine sert tavırları ve söylemleri ile spor dünyasında sıkça ismi geçen Gökhan Çıra’nın adı bu kez, Galatasaray –Tuzla Spor maçında Muslera ile yaşadığı kavga ile anıldı. Sosyal medya hesaplarında kullanılan ifadeler ve yorumlar da çok sert tepkilere yer verirken. Twitter üzerinden atılan bir twitte Gökhan Çıra hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gökhan Çıra ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda; Muslera’ nın annesine küfrettiği için dayanamayarak saldırdığını ifade etti.

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X