Twitter vefat eden kişilerin hesaplarına ne yapacak? 2022

Twitter vefat eden kişilerin hesaplarına ne yapacak? 2022

Vefat eden vatandaşların sosyal medya profilleri ile ne yapılması gerektiği konusunda oldukça fazla görüş mevcut…

Emre GürEditör
Odak modu
Twitter Vefat Eden Kişilerin Hesaplarına Ne Yapacak

Twitter Vefat Eden Kişilerin Hesaplarına Ne Yapacak?

Vefat eden vatandaşların sosyal medya profillerinin ne yapılması gerektiği konusunda oldukça fazla görüş mevcut, sosyal medya şirketleri profilleri silip yok etmek isterken yakınları profillerin kalmasını istiyor.

Vefat edenlerin yakınları bazı zamanlar profillere girerek anılarını tazelediklerini söylüyor, durumun böyle olması Twitter’ın dikkatini çekti ve vefat eden kişilerin hesapları için farklı bir çözüm aramaya başladı.

Twitter vefat eden kullanıcıların hesabı için ve yakınları için bir çözüm arıyor!

Adam Packer ile Dean çifti, 2015 yılında Twitter üzerinden tanıştılar ve birlikte buluşmaya karar verdiler… O andan itibaren beraber olan çiftin hayatlarını gayet mutlu bir şekilde devam ettirdikleri aşikâr. Ancak Dean 2017 yılında nadir görülen bir kanser türüne yakalanarak hayatını kaybetti…

Twitter vefat eden kişilerin hesaplarına ne yapacak?

Twitter vefat eden kişilerin hesaplarına ne yapacak?

Dean’ın Twitter hesabında gezerek anılarını canlı tutan eşi konuyla ilgili “Dean’ın profili benim yas tutma sürecimin en önemli parçasıdır, Videolarını görmek, Sesini duymak beni gerçekten çok rahatlatıyor” açıklamasında bulundu.

Twitter’ın 6 aydan uzun süre giriş yapılmayan profilleri kapatacak olması yüzünden Adam’ı son zamanlarda korkular sarmaya başladı, 11 Aralık gününden itibaren, 6 Ay boyunca giriş yapılmayan Twitter hesapları kapatılabilir.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Twitter askıya alınan hesap

 

Twitter, Facebook gibi vefat edenlerin profilini anıtlaştırma gibi bir özelliği sunmuyor. Ancak geçen yıl vefat eden senatör John McCain gibi profillerinde silinmesi önem taşıyor.

Twitter şu an için ölen kişilerin hesaplarını kapatmaktan vazgeçmiş gibi gözüküyor ve bunun yerine hem platform için hem de ölen kişilerin yakınları için yeni ve kalıcı çözümler arıyor.

Twitter Vefat Eden Kişilerin Hesaplarına Ne Yapacak? sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Umarım faydalı olmuştur.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X