YKS sınavına girecek olan öğrenciler Twitter’da seslerini duyurmaya çalışıyor!

YKS sınavına girecek olan öğrenciler Twitter’da seslerini duyurmaya çalışıyor!

Emre GürEditör
Odak modu
YKS sınavına girecek olan öğrenciler Twitter'da seslerini duyurmaya çalışıyor

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavına girecek öğrenciler, sınavın ertelenmesi için Twitter üzerinden #TurkishStudentLivesMatter hashtag’i ile seslerini duyurmak istiyor…

Dünya’da ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgını azalarak devam ediyor… YKS tarihi yaklaşırken sınavına girecek öğrenciler haliyle tedirgin olmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan açıklama geldi

Bakan Selçuk, mesafeli oturum düzeniyle YKS sınavına girecek öğrencilere maske ve dezenfektan dağıtılacağını duyurdu!

İddialara göre sınava giren bir öğrencinin Covid-19 testi pozitif çıktı!

İddialara göre geçtiğimiz günlerde ülke genelinde gerçekleştirilen MSÜ(Milli Savunma Üniversitesi) sınavında, Kocaeli’de bir öğrenci fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan testler sonucunda Korona pozitif olduğu anlaşıldı… Öğrencinin testinin pozitif çıkmasının ardından sınava girdiği sınıfta bulunan  kişilerde karantinaya alındı.

Öğrenciler sınavın ertelenmesini istiyor!

YKS sınavına girecek olan öğrenciler, yetkililerden sınavın ileri bir tarihe ertelenmesini istiyor…  Öğrenciler, riske girmek istemediklerini ve salgının yayılmasından korktuklarını belirterek #TurkishStudentLivesMatter , #YKS2020 gibi hashtagleri kullanarak Twitter üzerinden seslerini duyurmak istiyor.

Gelin geleceğimiz olan öğrencilerimizi kırmayalım, sağlıklarını riske atmayalım. Sınavı ileri bir tarihe erteleyelim… Hiçbir şey sağlıktan önemli değildir!

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X