Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Yalan çıktı!

Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Yalan çıktı!

Aleyna Tilki, uzun süren çalışmaların ardından klibini yönettiği sözü ve müziği kendisine ait olan Yalan’ı tüm müzik platformlarında yayınladı.

Emre GürEditör
Odak modu
aleyna tilki yeni şarkısı yalan

Aleyna Tilki, uzun süren çalışmalarının ardından klibini yönettiği sözü ve müziği kendisine ait olan Yalan‘ı tüm  platformlarında yayınladı.

Son günlerde yeni klip imajı “Aleyna Baba” ile tartışılan ünlü popçu, yeni single çalışmalarını tamamladı ve bugün DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında yayınlandı. Şarkının aranjesinde Ozan Çolakoğlu‘nun imzası var.

Üç farklı Aleyna Tilki!

Aleyna Tilki, yönettiği Yalan şarkısının klip çekimlerinde Amerikalı yönetmen Jon Thomas ile birlikte çalıştı. Sosyal medya’da klip hakkında ufak açıklamalarda bulunan ünlü popçu paylaşımına, klipte üç farklı Aleyna görebilirsiniz, üçüde beni yansıtan karakterler. Size gerçek benliğimi emanet ediyorum. Ona iyi bakın… Notunu düştü.

Fotoğraf için 30 bin TL

Fotoğraf için 30 bin TL

Ünlü popçunun yeni çıkardığı single’ın kapak fotoğrafı için yaptığı kombinin 30 bin TL‘ye patladığı öğrenildi. Ünlü popçunun kombini satın almak için Milano’da bulunan GCDS markasının mağazasına gittiği ve yol masrafları dahil 30 bin TL harcadığı öğrenildi.

 

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X