Billie Eilish kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, tarzı ve sevgilisi dahil merak edilen her şey!

Billie Eilish kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, tarzı ve sevgilisi dahil merak edilen her şey!

Billie Eilish kimdir? Billie Eilish, 18 Aralık 2001 yılında Los Angeles’da dünyaya gelmiştir.

Emre GürEditör
25.6BOkunma
Odak modu
Billie Eilish kimdir Hakkında merak edilen her şey

Billie Eilish kimdir? Son zamanların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Eilish’in boyu, yaşı ve kilosu hayranları tarafıdan merak edilmekte… Sizler için hazırladığımız bu içerikte, Eilish hakkında merak ettiğiniz tüm detayları bulabilirsiniz.

 

Doğum: 18 Aralık 2001 / Los Angeles

Gerçek isim: Billie Eilish Pirate Baird O’Connell

Boy: 1.65 cm

Kilo: 60 Kg

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Yaş: 18

Billie Eilish kimdir ve nasıl ünlü olmuştur

Billie Eilish kimdir ve nasıl ünlü olmuştur?

Billie Eilish, 18 Aralık 2001 yılında Los Angeles’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı, Billie Eilish Pirate Baird O’Connell olan ünlü şarkıcı, İskoç kökenli bir ailenin ikinci çocuğudur.

Annesi ve babası (Maggie Baird – Patrick O’Connell), kariyerleri boyunca oyunculuk ve müzikle ilgilenmiştir. Böyle bir aile’de yetişen Billie Eilish, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymuştur…

Eilish, 2016 yılında yayınladığı Ocean Eyes isimli şarkısıyla profesyonel müzik hayatına giriş yapmıştır. Kısa sürede beğeni toplayan bu şarkısıyla ismini duyurmuştur.

Başarısının sırrı abisi

Başarısının sırrı abisi

Finneas O’Connell, kardeşi Billie Eilish’e söz yazarlığı ve şarkılarda kullanılan armoniler konusunda yardımcı oluyor.

Finneas, aynı zamanda kardeşinin prodüktörlüğünü yapıyor ve çoğu zaman gitarıyla kardeşinin canlı performanslarına eşlik ediyor.

Billie Eilish garip giyim tarzı'nın nedeni

Billie Eilish’in garip giyim tarzı’nın nedeni?

Billie Eilish, giydiği aşırı bol kıyafetlerle sık sık tartışma konusu olmakta… Neden bol giyim tarzını benimsediği sorulduğunda ise rahat kıyafetleri sevdiğini ve diğer insanlardan farklı olmak için daha çok oversize  kıyafetler tercih ettiğini söylüyor.

Billie Eilish ilk kez açık ve dar kıyafetlerle görüntülendi!

Billie Eilish ilk kez açık ve dar kıyafetlerle görüntülendi!

Farklı giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Billie, geçtiğimiz aylarda Kaliforniya sokaklarında alışılmışın dışında dar ve açık kıyafetleriyle görüntülendi. Genç şarkıcının bu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

 

Amerika’nın Aleyna Tilkisi

Amerika’nın Aleyna Tilkisi

Billie Eilish, bulunduğu bazı ortamlarda yaşıyla yaptığı işin kıyaslanmasından dolayı, sorulmadıkça yaşını belirtmeyi tercih etmiyor. Aleyna Tilki’nin ilk şarkısını yayınladığı zaman ülkemizde de benzer olaylar yaşanmıştı.

Yaşam tarzı takdire şayan!

Genç şarkıcı, vejeteryan beslenme tarzıyla yetiştirilmiş ve hiçbir zaman sigara ve uyuşturucu gibi şeyler kullanmamış… Kliplerinde de görüldüğü üzere, özendirici kötü alışanlıklara yer yok.

Bir dönem depresyonla mücadele etmiştir

Tourette (istemsiz hareketler) Sendromu hastalığına sahip olan şarkıcı, rahatsızlığından kaynaklanan psikolojik durumlar nedeniyle bir dönem depresyonla mücadele etmiştir.

2020 Grammy Ödülleri gecesinde toplam beş ödül aldı

2020 Grammy Ödülleri gecesinde toplam beş ödül almıştır!

Billie Eilish, 2020 Grammy Ödül töreninde aday gösterildiği “Yılın Albümü”, “Yılın Kaydı”, “Yılın Şarkısı” ve “En İyi Yeni Sanatçı” kategorilerinde beş ödül almıştır. Ünlü Şarkıcı, beş ödül birden alarak gecenin en çok ödül alan ismi olmuştur.

Ek bilgi: Billie Eilish’in sevgilisinin olup olmadığı henüz belli değildir.

Milyonlarca kez dinleniyor!

Billie Eilish, sadece Spotify platformu üzerinden aylık 46 milyon kişi tarafından dinleniyor. Bu rakamlara Youtube gibi diğer platformlarıda eklersek dinlenme sayısı milyonları aşıp milyarlara ulaşabilir.

Billie Eilish sosyal Medya hesapları;

Instagram : www.instagram.com/billieeilish/

Twitter: twitter.com/billieeilish/

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X