Call of Duty Mobile’a Zombi Modu Geldi!

Call of Duty Mobile’a Zombi Modu Geldi!

Activision, son açıklamasında Call Of Duty Mobile’a Zombi Modu geleceğini duyurmuştu, işte o mod ile ilgili açıklamalar.

Emre GürEditör
Odak modu
Call of Duty Mobile’a Zombi Modu Geldi!

Mobil oyunlar piyasasına hızlı bir giriş yapan Call Of Duty mobile bir anda Mobil Battle Royale oyunlarının gözdesi oldu, herkes tarafından sevilen ve Battle Royale oyunlarına yeni fikirler vererek gelişmelerine büyük ölçüde katkı sağladı. Activision, son açıklamasında Call Of Duty Mobile’a Zombi Modu geleceğini duyurmuştu, işte o mod ile ilgili açıklamalar.

Hem Telefonda Hem Bilgisayarda Oynamak Mümkün

IOS, Android ve PC sürümleri bulunan COD: Mobile, yeni ekleyeceği zombi modu ile oyuna yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Call of Duty Mobile Zombi Modu ile daha önceden PUBG Mobile ile tanıştığımız zombiler COD evrenine de geliyor.
Zombi modu ilk olarak Call of Duty: World of War’da görülmüştü, mobil sürümde de aynı haritalar ile mücadele verilmeye devam edilecek, “Shi No Numa” isimli haritada oyuncular Baskın modunda ya da hayatta kalma modunda doyasına mücadele verebilecekler.

Sadece Zombi Modu Değil, ikinci Sezon Heyecanı Da Başlıyor

Oyuna Sadece Bir Tabanca ve Bıçakla Başlayacaksınız

Zombi modunda oyuna sadece bir tabanca ve bir bıçak ile başlıyorsunuz, daha sonra öldürdüğünüz zombilere göre puanlar toplayarak yeni silahlar kazanıyor ve gelişiminizi tamamlıyorsunuz. Oyuncular, her zombi oyununda olduğu gibi bu oyunda da zombi dalgalarını başarı ile atlattıktan sonra, gelecek olan Boss Zombi ile kapışmak zorunda kalacak.

Sadece Zombi Modu Değil, 2. Sezon Heyecanı Da Başlıyor

Oyunu kazanmak için Boss’u yenmeleri gereken oyuncuları oldukça heyecanlı zamanlar bekliyor. Activision, zombi güncellemesi ile birlikte 2. Sezonu resmen başlattı, ikinci sezon ile oyuna yeni silahlar, araçlar, ekipmanlar, spreyler, mimikler eklenecek ve oyun deneyimi daha üst düzeye çıkartılacak.

Call of Duty Mobile İndirme Linkleri İse Burada:

App Store – Call of Duty Mobile
Play Store – Call of Duty Mobile

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X