Düşük Sermaye İle İnternetten Para Kazanma Yolları

Düşük Sermaye İle İnternetten Para Kazanma Yolları

Günümüzde hızla gelişen teknoloji, internetten para kazanma olasılığına olumlu yönde etki etmiştir. Gelişen ve uygulamaya konulan sosyal medya platformları ve dijital ticaret platformları aracılığıyla para kazanmanın mümkün oldugu binlerce yol açılmıştır.

Emre GürEditör
Odak modu
İnternetten Para Kazanma Yolları

Düşük sermaye veya sermayesiz bir şekilde internetten para kazanmak isteyenler, bu yazımızı sonuna kadar takip etmelidir. Çünkü, bu yazımız da evde bilgisayar başında ve internet ortamında para kazanma yolları hakkında detaylı bilgiler hazırladık.

İnternetten 5 Para Kazanma Yolu

İnternet ortamında birden çok para kazanma yolu vardır. İnternet ortamında tam zamanlı çalışarak tam gelir veya yarı zamanlı çalışarak ek gelir elde etme olasılığınız yüksektir. İnternetten para kazanma yollarını sizler için bu yazımızda listeledik. Bu yollardan bazıları bilgi ve beceri isterken, bazıları da düşük de olsa biraz da sermaye gerektirir. Para kazanmanın en etkili yolları şunlardır;

1-YouTube Kanalı Açın

YouTube Kanalı Para Kazanma

YouTube Kanalı Para Kazanma

Dünyada en popüler internetten para kazanma yolları arasında YouTube kanal açma gelmektedir. Fakat bu yol için Youtube para kazanma butonunu aktif etmeniz gerekmektedir. Bu butonu aktif etmek için ise YouTube, kanal sahiplerine 1000 Abone ve 4.000 saat izlenme şartını koymuştur. YouTube kanalı açtıktan ve  para kazanma butonunu aktif ettikten sonra, yüklediğiniz her video için izlenme parası kazanacaksınız ( Örneğin; yüklediğiniz video/içerik, 10.000 izlenmeye ulaşırsa, ortalama bu içerik üzerinden 20-40 TL gibi bir miktar kazanacaksınız).

YouTube kanalınızın para kazanma butonunu aktif ettikten sonra, sadece izlenme üzerinden değil, farklı farklı yollar üzerinden de para kazanma şansınız bulunmaktadır. Örneğin: Canlı yayın yaparak bağış toplamak veya Google Adsense ile iş ortaklığı yaparak, içeriklerde reklamlara yer verebilir ve reklam üzerinden de gelir sağlayabilirsiniz. Youtube üzerinden aylık minimum 2000 TL kazanarak, Youtuber olmak için ihtiyacınız olanlar; Bilgisayar, kamera, mikrofon gibi teknolojik ürünlerdir. Bu ürünlerin ortalama kalitede olanlarını satın almanız size, düşük sermayeyle bir iş kurmanızı sağlayacaktır.

2-Fotoğraf veya Video Çekerek Para Kazanın

Fotoğraf veya Video Çekerek Para Kazanın

Fotoğraf veya Video Çekerek Para Kazanın / İnternetten Para Kazanma

İnternet ortamında sayısız para kazanma uygulamaları bulunmaktadır. Bunlardan biri de fotoğraf ve video stok yapan uygulamalar veya sitelerdir. Sizde, fotoğraf ve video çekerek, bu uygulamalara satabilir veya bu sitelerde satışa çıkarabilirsiniz.

Bu uygulamalar üzerinden fotoğraf satmak için olağanüstü fotoğraflar çekmenize gerek yoktur. Sadece iyi bir kamera ile yüksek çözünürlüğü olan fotoğraflar çekmeniz yeterlidir. Çünkü insanlar, bir uygulama veya bir içerikte fotoğraf kullanırken, içeriğine uygun fotoğraflar seçmek zorunda. Bu da insanların fotoğraf ve video stok sitelerinden uygun fotoğraf satın almasını sağlamaktadır. Ayrıca içerik üretenler, telif yeme korkularından dolayı aldıkları fotoğrafa para ödemekten çekinmez.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

İyi bir kamera ile milyonlarca fotoğraf çekebilir ve bu fotoğrafların her birini stok sitelerine veya stok sitelerinde 5, 10 veya 20 Dolar karşılığında satabilir ve satışa koyabilir ve böylece her ay 2.000 üzeri bir ek gelire sahip olabilirsiniz.

3-TikTok Hesabı Açarak Para Kazanın

TikTok Hesabı Açarak Para Kazanın

TikTok Hesabı Açarak Para Kazanın

Günümüzde en çok kullanılan ve yüksek kazançlar sağlayan yollar arasında TikTok uygulaması da yerini almıştır. TikTok’ta para kazanmak için ne yapılır? Tiktok uygulamasını indirdikten ve bir hesap açtıktan sonra, hesabınızın büyümesi için yani yüksek bir oranda takipçiye ulaşabilmeniz için, sürekli içerik yüklemeniz ve keşfet sayfasına çıkmanız gerekir.

Keşfet sayfasına düştükten sonra canlı yayın yolu ile bağış toplayarak, para kazanabileceğiniz gibi Infulencer olup, bazı firmaları ve markaları tanıtarak iş ortaklığı üzerinden gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca, büyük takipçi kitlesine ulaşan ve içerikleri kısa sürede keşfet sayfasına düşen hesabınızı, satarak da para kazanmanız mümkündür.

 4-Yazı Yazarak Para Kazan

Yazı Yazarak Para Kazan

Yazı Yazarak Para Kazan / İnternetten Para Kazanma

Kalabalık bir iş yerinde çalışmak istemiyorsanız, evde para kazanma yolları arasında yer alan Yazı yazarak para kazanma yoluna başvurarak, para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu yolda para kazanmak için gerekli olan, sadece bir bilgisayar.

Evde klavye başında sihirli parmaklarınız ve keskin zekanızla blog siteleri için blog veya makale yazabilirsiniz. Ayrıca kendi Blog sayfanızı açarak, hergün yeni içerikler paylaşabilir ve tıklanma başına kazanç elde edebilirsiniz. Eğer Blog sayfası açmak ve vergi levhası gibi işlemler ile uğraşmak istemiyorsanız; Makale Yaz, Yazkazan, Yazan Kazanır gibi makale alışverişini sağlayan platformlara, yazarlık başvurusunda bulunabilir ve yazdığınız İçerikleri satışa çıkarabilirsiniz.

5- İnternette Al-Sat Yaparak Para Kazan

İnternette Al-Sat Yaparak Para Kazan

İnternette Al-Sat Yaparak Para Kazan / İnternetten Para Kazanma

Öğrenciler için internetten para kazanma yolları arasında internetten al-sat işlemi, geri çevrilmeyecek bir ek gelir tutarıdır. Yurt içinde bulunması zor veya pahalı ürünleri, yurtdışından uygun fiyata sipariş ederek, sosyal medya aracılığı ile internet ortamında kolay bir şekilde satabilir ve aylık ortalama bir gelir elde edebilirsiniz.

Örneğin; Yurtdışından uygun fiyata kablolu kulaklık, mikrofon ve kamera gibi ürünleri 1’e alıp 3’e satabilirsiniz. Böylece hem girişimcilik açısından kendinizi geliştirebilir hem de aylık bir ek gelire sahip olabilirsiniz. Ayrıca bunun için bir iş yeri veya yüksek bir sermaye gerekmektedir. Sadece almaya karar verdiğiniz üründen ilk başlarda bir kaç tane alma gücünün olması yeterlidir.

İnternetten para kazanma yolları, gelir ve ek gelir elde etmek isteyen insanlar tarafından sıklıkla araştırılan bir konudur. İnternetten kazanç sağlamak için bazı işlere sermaye gerektirse de bazı işler için herhangi bir sermayeye gerek yoktur. Sizler için hazırladığımız para kazanma yolları ile zenginleşme gibi bir ihtimaliniz olmasa da geçiminizi kolaylaştırmak için üzerinde durulması gereken para kazanma yolarıdır.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X