Yılbaşında Alınabilecek Hediyeler; 10 Teknolojik Hediye!

Yılbaşında Alınabilecek Hediyeler; 10 Teknolojik Hediye!

Yılbaşında alınabilecek hediyeler! 2022’de sevdiğiniz kişilere alabileceğiniz en popüler teknolojik ürünleri sizler için sıraladık…

Emre GürEditör
Odak modu
Yılbaşında Alınabilecek Hediyeler;10 Teknolojik Hediye!

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte alınabilecek hediyeler telaşı da kendini göstermeye başladı. Her yıl olduğu gibi 2022 yılının da yaklaşması ile birlikte alınabilecek teknolojik hediyeler arasında yenileri eklenmeye başlandı.

Teknoloji çılgını bir tanıdığınız varsa listeden seçeceğiniz herhangi bir hediye ile onu havalara uçurabilir ve hatta daha önce yaşamadığı bir yeni yıl yaşamasını sağlayabilirsiniz. Yılbaşında alınabilecek hediyeler listesinde pahalıdan ucuza pek çok ürün bulunmakta anacak bilinmesi gerekiyor ki ürünler sadece fiyat konusunda farklılıklar göstermekte. Kalite konusunda her zaman üst düzey olan ürünler hem kullanım sırasında hem de alım sırasında size kaliteyi en iyi şekilde hissettirecektir.

Yılbaşında alınabilecek hediyeler…

Teknolojik hediye alırken cinsiyet konusunda bir sıkıntı çekmeyeceğiniz için aslında bu şekilde bir hediye modeli seçtiğiniz için şanslı sayılırsınız. Teknolojiye meraklı olan yakınınız kim olursa olsun seçtiğimiz ve sizler için liste haline getirdiğimiz hediyelere kesinle bayılacaktır.

Yılbaşında Alınabilecek Hediyeler Listesi

Yılbaşında alınabilecek hediyeler! Yeni yılda sevdiklerinize alacağınız hediyeler ile onların büyük bir yılı mutlu şekilde geçirmesini sağlayabilirsiniz. Yeni yılın gelmesi ile birlikte alınabilecek hediyelere yenileri de ekleniyor. Öyle ki teknolojinin gelişmesi ile birlikte herkesin sevebileceği hediyeler de ortaya çıkmaya başlamış durumda.

Özel olarak hazırladığımız yılbaşında alınabilecek hediyeler listesinden bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Fiyatlar konusunda değişiklikler sürekli yaşanıyor olsa da sabit olarak yüksek kalite ürünler listemizde yer almakta.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

1- Playstation 5

Playstation 5 Hediye

Playstation 5 Yılbaşı Hediyesi

2022 Yılbaşında alınabilecek hediyeler arasında mutlaka bulunan hediye Playstation 5 olacaktır. Çıkalı oldukça kısa bir süre olan bu konsol aldığınız kişiyi gerçekten havaya uçurabilecek durumdadır.

Playstation 5 özellikleri bakımından kendini diğer konsollarda ayırmayı başarmış ve adeta yeni bir çağ açabilecek özelliklere sahiptir. Bu konuda sadece yılbaşı hediyesi olarak düşünmenize gerek yok. Kendinize de alabilirsiniz. Özellikle oyun seven bir tanıdığınız varsa bu hediyeden sonra kesinlikle adınızı unutmayacaktır.

2- Xiaomi Redmi AirDots

Xiaomi Redmi AirDots Hediye

Xiaomi Redmi AirDots Hediye

Xiaomi Redmi AirDots listemizin ikinci sırasında yer alıyor. Özellikle mobil cihazlara merakı olan ve müzik dinlemeyi seven birisine yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız bu ürünü kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Ürün kaliteli olmasının yanı sıra fiyatı konusunda oldukça uygun durumda. Ses kalitesi ve malzeme kalitesi konusunda her sürümde kendini geliştirmeyi başaran Xiaomi, kablosuz TWS kulaklık modelinde de bunu başarmış durumda. Yeni yılda alınabilecek hediyeler arasında yer alan bu ürün sayesinde değer verdiğiniz kişinin sabahlara kadar müzik dinlemesini sağlayabilir ve mutluluğuna neden olabilirsiniz.

3- Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Hediye

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşında alınabilecek teknolojik hediyeler arasında olmazsa olmazlar arasında yer alan sanal gerçeklik gözlükleri yer almakta. Özellikle gelişen sanal gerçeklilik deneyimi sayesinde alacağınız bu hediye değer verdiğiniz kişiyi ciddi anlamda mutlu edecektir.

Her geçen gün kendi özelliğinin üstüne yeni bir özellik koyarak gelişen sanal gerçeklik gözlükleri hem bilgisayarlara bağlanır şekilde hem de telefonlar üzerinden kullanılabilir olarak satılmakta. Alacağınız kişinin kullandığı cihaza göre seçeceğiniz bu hediye ona yeni bir film veya oyun deneyimi sunabilir.

4- Gelişmiş Bir Aksiyon Kamerası

Gelişmiş Bir Aksiyon Kamerası Hediye / GoPro Hero 7

Gelişmiş Bir Aksiyon Kamerası Hediye / GoPro Hero 7

Gelişmiş bir aksiyon kamerası neredeyse herkesin isteyeceği bir yeni yıl hediyesidir. Özellikle hediye alacağınız kişi video kaydetmeyi seviyorsa alacağınız bu hediye ile ona yeni bir hayat bile sunabilirsiniz.

Yılbaşında alınabilecek hediyeler

Oldukça makul fiyatlara satılan aksiyon kameralardan ona başlangıç hediye verebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişi belki de sizin sayenizde yaptığı maceraları ve aksiyonları kayıt altına alacak ve bu anı ölümsüzleştirecek. Her kayıt tuşuna bastığında sizi hatırlayacağından emin olabilirsiniz.

5- Teknolojik Bir Uyku Bandı

Teknolojik Bir Uyku Bandı Hediye

Teknolojik Bir Uyku Bandı Hediye

Yeni yılda değer verdiğiniz kişinin yeni bir uyku düzenine kavuşmasını ve hayatını düzene sokmasını istiyorsanız alabileceğiniz hediyeler arasında mutlaka teknolojik bir uyku bandı bulunmalıdır.

Yeni çıkan bu uyku bantları kullanan kişinin hızlı şekilde uykuya dalmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra gelişmiş yapay zeka desteği sayesinde kullanıcısını en iyi zamanda uyandırma özelliğine sahip. Dinlendiğinizi anladığı an uyandıran ve daha iyi bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlayan bu göz bantları ilerleyen zamanlarda sürekli olarak hediyeyi aldığınız kişi tarafından hatırlanmanızı sağlayacaktır.

6- Rashberry Pİ

Rashberry Pİ / aallan.medium.com

Rashberry Pİ / aallan.medium.com

Hediye vermek istediğiniz kişi kodlama ile uğraşıyor ve mini bilgisayarlara karşı bir zaaf besliyorsa kesinlikle alınabilecek hediyeler arasında Rashberry Pİ yer alıyor.

2022 yeni yılında alınabilecek hediyeler arasında yer alan bu mini bilgisayar kartı boyuna göre oldukça büyük işleri başarabiliyor. Özellikle kodlama işinde kendini geliştirmesini düşündüğünüz kişilere alabileceğiniz bu mini bilgisayar kartı. Belki de onun en istediği şeydir. Yılbaşı hediyesini aldıktan sonra mutlaka aklından çıkmayacaklar listesinde yer alacaksınızdır. Oldukça ucuz bir fiyatı olan bu bilgisayar kartının yanına isterseniz ek bileşenlerini de ekleyebilirsiniz.

7- Güncel Bir TV Box

TV Box Hediye

TV Box Yılbaşı Hediyesi

Bu hediye film, dizi ve mobil oyun düşkünleri için seçilebilecek en iyi hediyelerden sadece birisidir. Alacağınız TV Box’lar Android olduğu zaman içine yüklenebilecek ekstralar sayesinde tadından yenmez hale geliyor.

Yılbaşında alınabilecek hediyeler…

Özellikle hediyeyi alacağınız kişinin evindeki Televizyon akıllı değilse bu hediyeyi gördükten sonra kesinlikle havalara uçacaktır. Alacağınız Box, kaliteli bir box olmalıdır. Piyasada yer alan en iyi Box modelleri 300TL civarında bulunmakta. Android alabildiğiniz gibi IOS işletim sistemine sahip olan bir Apple TV Box’da tercih edebilirsiniz.

8- Oyun Severlere Özel Mekanik Klavye

Mekanik Klavye Hediye

Mekanik Klavye Hediye

2022 Yılbaşında alınabilecek hediyeler arasında mutlaka bir mekanik klavye yer almalıdır. Teknoloji konusunda özellikle oyun sever birisine hediye seçimi yapmaya çalışıyorsanız ona alacağınız gelişmiş bir mekanik klavye gerçekten mutlu edici bir hediye seçimi olacaktır.

Son zamanlarda gelişmeye devam eden klavye teknolojisi sayesinde kaliteli ve hissiyatı güçlü klavyelere ucuza ulaşmak oldukça mümkün durumda. Mekanik klavyeler sadece oyuncular için değil yazı yazan kişiler için de alınabilecek güzel bir hediyedir. Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren birisi için bu hediyeyi alacaksanız kırmızı Switch almanız önerilerimiz arasında yer almaktadır.

9- Akıllı Robot Süpürge

Akıllı Robot Süpürge Hediye

Akıllı Robot Süpürge Yılbaşı Hediyesi

2022 yeni yılda alınabilecek hediyeler arasında temizlik yapmayı sevenler için akıllı robot süpürge bulunuyor. Hediyeyi aldığınız kişi temizlik yapmayı seviyor olabilir. Ona alacağınız bu hediye sayesinde 7/24 onun evinde temizlik yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Sadece evler için değil ofisler için de kullanışlı olan bu hediye akıllı yapay zekâsı sayesinde kendini şarja takabiliyor ve süpürmesi gerektiği zamanlarda şarjdan çıkarak süpürmesi gereken yerleri süpürüyor. Söz konusu yılbaşı hediyesi yanında alabileceğiniz ekstra aparatlar sayesinde sadece süpürmekle kalmaz ve yerleri silebilir bir hale de gelebilir.

10- P2P Akıllı Bebek Kamerası

P2P Akıllı Bebek Kamerası Hediye

P2P Akıllı Bebek Kamerası Yılbaşı Hediyesi

2022 yılbaşında alınabilecek hediyeler kısmında yer alan belki de en sevilebilecek hediye P2P bebek kamerası hediyesi olabilir.

Özellikle yeni bebekleri olan bir çifte alabileceğiniz bu teknolojik hediye sayesinde bebeklerini her an takip etmelerini sağlayabilirsiniz. Bu konuda tercih edebileceğiniz ürünler oldukça uygun fiyatlı. Ses kayıt, ses aktarımı, görüntü kayıt ve görüntü aktarımı gibi özelliklerin yanı sıra sunduğu 360 derece dönme özellikleri sayesinde aldığınız ailenin mutlaka mutlu olmasına neden olacaksınızdır.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X