Caner Yıldırım Kimdir, Kiminle Evli, Oynadığı Diziler Neler? 2022

Caner Yıldırım Kimdir, Kiminle Evli, Oynadığı Diziler Neler? 2022

Caner Yıldırım Kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, Evli Mi? Gibi soruları sizler için araştırıp cevapladık… İşte Hande Erçel’in eniştesi kimdir?

MehmetEditör
38.6BOkunma
Odak modu
Caner Yıldırım Kimdir?

Caner Yıldırım kimdir? Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile büyük bir popülarite elde eden Caner Yıldırım, şu günlerde oldukça merak edilen fenomenler içerisinde yer alıyor. Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel ile evli olan yakışıklı fenomen, sosyal medyanın gündeminde yaklaşık 2 yıldır yer alıyor.

Caner Yıldırım Kimdir, Kiminle Evli, Oynadığı Diziler Neler?

Caner Yıldırım Kimdir, Kiminle Evli, Oynadığı Diziler Neler?

Yakın zamanda Gamze Erçel ile evlenen Caner Yıldırım’ın çok kısa bir süre sonra ise Aylin Mavi adında bir kızı olmuştu. Kızı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sıkça paylaşan ünlü fenomen, gözler önüne serdiği kusursuz baba kız ilişkisi ile takipçilerini adeta kendisine hayran bıraktı. Caner Yıldırım kimdir konusuna dair tüm merak edilenleri yazımızda derledik.

Caner Yıldırım Hayatı, Caner Yıldırım Kaç Yaşındadır?

Caner Yıldırım kimdir? Caner Yıldırım hayatı ve yaşantısı ile uzun zamandır takipçi kitlesi tarafından araştırılıyor. Ünlü fenomen çeşitli marka ve firmalarla iş birliği halinde çalışan bir ürün tasarımcısıdır. 22 Nisan 1989 yılında dünyaya gelen Yıldırım, 32 yaşındadır.

Caner Yıldırım Kimdir?

Caner Yıldırım Kimdir?

Sporla yakından ilgilenen ve basketbol paylaşımları ile öne çıkan ünlü fenomen boyu ve fiziği ile de dikkat çekmektedir. 1.84 cm boyundaki Yıldırım’ın kilosunun ise 74 olduğu biliniyor. Fiziğini sağlıklı beslenme ve spora borçlu olduğunu sıkça vurgulayan ünlü kişilik, bu uğurda oldukça katı bir diyet uyguluyormuş. Doğma büyüme İstanbullu olduğu bilinen ünlü fenomenin aslen nereli olduğu ise adeta bir muammadır.

Caner Yıldırım’a göre henüz kesinliği bulunmasa da ailesinin kökleri Balkanlara dayanmaktadır. Nisan ayında doğması sebebiyle Boğa burcu olan ünlü fenomen, Boğa burcunun tüm özelliklerini taşıdığını ifade etmektedir. Ayrıca tahmin edilenin aksine Caner Yıldırım yaşamı boyunca herhangi bir dizide rol almamıştır.

Caner Yıldırım Hangi Üniversite Mezunu? Caner Yıldırım Eğitim Hayatı

Caner Yıldırım kimdir? Gamze Erçel ile yaşadığı medyatik evlilik ile gözleri üzerine çeken ünlü fenomenin mesleği ile oldukça merak konusu. Caner Yıldırım ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise hayatı sonrasında ise ünlü fenomen uzun yıllardır hayalini kurduğu iç mimarlık bölümüne yönelmiştir.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Caner Yıldırım Linkedin bilgileri incelendiğinde yakışıklı fenomenin İstanbul Teknik Üniversitesi İç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünden mezun olduğu görülmektedir. 2011 yılında mezun olan ünlü fenomen önemli firma ve markalarla çalışarak bu alanda kendisini bir hayli geliştirmiştir.

Caner Yıldırım Mesleği Nedir?

Caner Yıldırım Mesleği Nedir?

Caner Yıldırım Mesleği Nedir?

Yaklaşık 6 yıldır Caner Yıldırım mimar olarak Neo Dizayn şirketinde görev almaktadır. Sosyal medya üzerinden mesleği ile ilgili paylaşımlar yapmaktan kaçınan Yıldırım, mesleği ile ilgili göz önünde olmaktan hoşlanmadığını açıkça bir dille ifade etmektedir. Mesleğindeki başarısı ise Gamze Erçel ile yaşadığı malikanenin dekorasyonundan açıkça görülebilecektir.

Caner Yıldırım Ailesi, Caner Yıldırım’ın Annesi ve Babası Kimdir?

Caner Yıldırım kimdir? Bu soru kadar merak edilen bir diğer konu ise ünlü fenomenin ailesinin tanınıp tanınmadığıdır. Caner Yıldırım babası ve annesi hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Bilindiği kadarıyla fenomenin ailesi medyatiklikten hoşlanmadıkları için gözlerden uzak bir şekilde yaşamını sürdürmeyi tercih etmektedir.

Caner Yıldırım Ailesi, Caner Yıldırım’ın Annesi ve Babası Kimdir?

Caner Yıldırım Ailesi, Caner Yıldırım’ın Annesi ve Babası Kimdir?

Caner Yıldırım’ın eşi ise yukarıda da belirttiğimiz gibi hepimiz tarafından yakından tanınan Gamze Erçel’dir. Sosyal medya hesapları üzerinden tanışan ve bir süre flörtleşen çift 2019 yılında evlenme kararı almıştır. Evlilikleri sonrasında yaşadıkları eğlenceli hayatı sosyal medya ile gözler önüne seren çift, kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

Caner Yıldırım Ailesi Gamze Erçel

Caner Yıldırım Ailesi Gamze Erçel

Özellikle çiftin çıktıkları tatilde paylaştıkları su altı görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Elbette ki bu takipçi kitlesine ulaşılmasında Gamze Erçel’in Hande Erçel’in kardeşi olmasının büyük bir payı bulunuyordu. Caner Yıldırım kimdir? Evliliklerinin üzerinden çok geçmeden çocuk sahibi olan çift, 17 Aralık 2020’de kızlarını kucaklarına aldı. Bu dönemde kısa süre önce Gamze ve Hande Erçel kardeşlerin anneleri yaşamını yitirdiği için çift kızlarına annesinin adı olan Aylin Mavi adını verdi.

Caner Yıldırım Ailesi Gamze Erçel

Caner Yıldırım Ailesi Gamze Erçel

Caner Yıldırım kızının doğumundan çok kısa bir süre sonra duygularını paylaşan uzun bir gönderi paylaşmıştı. Duygu ve düşüncelerinin yer aldığı bu gönderi kısa zamanda milyonlarca kişiye ulaştı ve büyük beğeni topladı. Caner Yıldırım bu paylaşımı sonrasında sevilen ve takip edilen ünlü bir fenomen halini aldı diyebiliriz.

Caner Yıldırım'ın Eşi Gamze Erçel ve Kızı Mavi

Caner Yıldırım’ın Eşi Gamze Erçel ve Kızı Mavi

Caner Yıldırım Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Caner Yıldırım kimdir? Sosyal medya üzerinden oldukça faal olduğu bilinen fenomen yaklaşık 1 milyon takipçi sayısına sahiptir. İnstagram ve Twitter kullanan Caner Yıldırım bu hesaplar üzerinden ağırlıklı olarak ev hayatını ve kızıyla arasında geçen ilişkiyi paylaşmaktadır.

Kızına olan ilgisi ile mükemmel bir baba profili çizen ünlü fenomen, yaptığı eğlenceli reels videolar ile de takipçi kitlesini kırıp geçirmektedir. Caner Yıldırım’ın aktif olarak kullandığı İnstagram hesabı @caneryldrmm olarak açılmıştır. Ünlü fenomenin sık paylaşım yaptığı Twitter hesabı ise @cnryldrm şeklindedir. Caner Yıldırım kimdir, kendisi ve ailesi hakkında bilgi almak isteyen kişiler sosyal medya hesapları üzerinden çifti takip edebileceklerdir.

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X