Çeku, hazırsan çıkalım balım (Efsane G.O.R.A repliği)

Çeku, hazırsan çıkalım balım (Efsane G.O.R.A repliği)

Emre GürEditör
26.5BOkunma
Odak modu
çeku-hazırsan-çıkalım-balım

Çeku, repliği son günlerde sosyal medya platformu, Twitter‘da oldukça popüler oldu. Birçok kullanıcı, profilinin bio kısmına “Çeku, hazırsan çıkalım balım.” repliğini yazarak bu akıma katıldı.

Yayınlandığı tarihin üzerinden çok seneler geçse de Cem Yılmaz imzası taşıyan Gora filmi hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. Film’de geçen replikler o kadar başarılı ki, ülke olarak gündelik hayatta kullanmaktan büyük zevk alıyoruz.

Gora, çeku repliği

Cem Yılmaz‘ın Gora filminde oynadığı Komutan Logar karakteri’nin yine kendisinin oynadığı Arif Işık karakterini taklit ettiği bir sahnede geçen repliktir.

çek, hazırsan cikalim balim.

Çeku kimdir?

Gora filminde, Özge Özberk tarafından canlandırılan, G.O.R.A‘dan hep kaçmak isteyen hırçın bir karakterdir. Çeku, film’de gezegenin yöneticisi Amir Tocha’nın üvey,  pilot binbaşı Rıza Küçükdurmaz’ın gerçek kızıdır.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

kavga mi edelm simdi uzaylilarin yaninda

*Bonus

Kavga mı edelim şimdi uzaylıların yanında!

A.R.O.G filminde Komutan Logar, Ariften özür dileme bahanesiyle dünya’ya gelir ve bir akşam yemeği sırasında Arif, alkolün etkisiyle Komutan Logar’ın yanında Çeku’ya “Kavga mı edelim şimdi uzaylıların yanında!” cümlesini kurar.

 

Megazete Telegram kanalı: https://t.me/megazete

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X