Danla Bilic, Badem Göz Ameliyatı Oldu!

Danla Bilic, Badem Göz Ameliyatı Oldu!

Danla Biliç, Japonya seyahatinde Japonların gözlerine hayran kaldığını ve onlar gibi çekik gözlü olabilmek için badem göz ameliyatı yaptırdığını açıkladı.

Emre GürEditör
Odak modu
Danla Bilic, Badem Göz Ameliyatı Oldu!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Youtube da yayınladığı makyaj videolarının yanı sıra yaptırdığı estetik operasyonları ile de adını sıkça duyurmaktadır. Danla Bilic’in Mide küçültme operasyonundan, yüz dolgusuna ve burun estetiğine kadar süre gelen birçok estetik operasyonunun ardından en son yaptırdığı badem göz ameliyatı ise sosyal medya da büyük yankı uyandırdı.

Danla Bilic, Tokyo Ziyaretinden Sonra Badem Göz Ameliyatı Oldu!

Yaptırdığı badem göz ameliyatı sonrasında şiş gözleri ile objektif karşısına geçen Danla Biliç, Japonya seyahatinde Japonların gözlerine hayran kaldığını ve onlar gibi çekik gözlü olabilmek için badem göz ameliyatı yaptırdığını açıkladı.

danla biliç tokyo

Peki, son günler de Danla Biliç ile gündeme düşen Badem göz Ameliyatı Nedir? Badem göz ameliyatı nasıl yapılır? ve Badem göz ameliyatının zararları var mıdır? Sorularının cevabını sizler için araştırdık.

Badem Göz Ameliyatı Nedir?

Özellikle göz kapağı problemi ya da kaz ayağı kırışıklıklarının kalıcı olarak giderilmesi amacı ile sık sık uygulanan badem göz ameliyatı, etkileyici gözlere sahip olmak isteyen birçok bayan tarafından da tercih edilen bir göz estetiğidir.

danla biliç badem göz

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Badem Göz Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Badem göz ameliyatı öncesi çekilen fotoğraflar ile dijital ortamda kaş ve göz yapısına göre doğru açılandırma yapılarak operasyonun yapılacağı hat belirlenir. Hastaya badem göz ameliyatı sonrası gözlerinin alacağı şekil yapılan simülasyon ile gösterilerek onay alınır.

Badem göz ameliyatı ortalama 30 dakika süren, hastanede yatılmasına gerek duyulmayan ufak bir operasyondur. Ameliyat öncesi belirlenen hatlara göre, göz kenarından açılan ufak bir kesi yardımı ile göz yukarıya çekilir. Badem göz ameliyatı sonrası, kesi üzerine atılan 3-4 dikişin alınması gerekmektedir.

danla biliç göz ameliyatı sonrası

Badem Göz Ameliyatının Zararları Var Mıdır?

Badem göz ameliyatının göz sağlığı açısından bir zararı tespit edilmemiştir. Ufak bir operasyondur ve tek riski operasyon sırasında enfeksiyon bulaşma riskidir. Bunun dışında badem göz estetiği konusunda uzman kişiler tarafından operasyonun yapılması, istenilen görüntüye ulaşılması açısından oldukça önemlidir.

badem göz danla biliç fotoğrafları

Badem Göz Ameliyatının Fiyatı Ne Kadardır?

Badem göz ameliyatı, estetik kaygıların dışında göz kapağı sarkmalarına bağlı olarak zorunluluk nedeni ile de yapılan bir estetik operasyondur. Estetik görünümü, kişinin psikolojisini ağır bir şekilde etkiliyor ise ve bu durum psikolog raporu ile belgelenebiliyor ise SGK estetik ameliyat ücretini karşılayabiliyor olsa da isteğe bağlı badem göz ameliyatı ücreti, operasyon olan kişi tarafından ödenmektedir. Badem göz ameliyatı fiyatı hastaneden hastaneye değişiklik göstermektedir. 5 Bin TL gibi bir ortalama fiyattan bahsediliyor olsa da hastane ile görüşülerek Badem göz ameliyatı fiyatı hakkında kesin bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X