Disney+ İlk Günden Hacklendi!

Disney+ İlk Günden Hacklendi!

Online TV platformları her geçen gün artıyor, e haliyle rekabet de artıyor.

Emre GürEditör
Odak modu
Disney+ İlk Günden Hacklendi!

Online TV platformları her geçen gün artıyor, e haliyle rekabet de artıyor. Netflix’in başında bulunduğu Online TV pazarına yeni giriş yapan güçlü rakibi Disney+, daha ilk günden hacklendi. Adını duyurduğu anda çok hızlı bir şekilde abone kazanarak milyonlara ulaşan Disney+, birkaç gün sonra binlerce hesap çalınma sorunu ile gündeme tekrar geldi.

Çıktığı ilk zaman Star Wars evreninde geçen The Mandlorian dizisiyle izdihama neden olmuş ve beklemediği kadar izleyici ile Online TV Pazarında yükselişe geçmişti, ancak her platformun başına gelen Hack olayları Disney+ için de geldi ve binlerce hesap Hackerlar’ın eline geçti.

12 Kasım tarihinde ABD’de yayın hayatına başladı, bünyesinde bulunan eşsiz yapımlar ve eski Star Wars filmleri ile oldukça büyük ilgi topladı. Twitter’da oluşan gündem sayesinde kullanıcılar binlerce hesabın çalındığını üstelik bu hesapların Reddit üzerinde satışa çıktığını bile belirtti.

Hesaplar Reddit ve Benzeri Gruplarda Satışta

Aylık olarak 7 Dolarlık bir ücreti olan Disney+ üyelikleri Reddit ve benzeri forumlarda 3 – 11 Dolar arasında satışta, bazı kullanıcıların yaptığı tahminlere göre ele geçirilen bu hesaplar Disney+ içeriklerini kopyalamak amacı ile ele geçirilmiş.

Disney Durum Karşısında Hala Sessiz

Tüm bu olanlara rağmen Disney’den en ufak bir açıklama gelmedi görünen o ki durumu sessiz sedasız onarmaya ve açıkları kapatmaya çalışıyor ancak yaşanılan bu durum alınlarında bir kara leke misali kalacak ve her ilerleyen zamanlarda anılacak.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X