Dolar kazandıran siteler

Dolar kazandıran siteler

Emre GürEditör
Odak modu
Dolar-kazandıran-siteler

Dolar kazandıran siteler? 💲 Günümüzde birçok insan internetten para kazanmanın yolları nelerdir diye merak eder. İnternetten para kazanma konusu aslında biraz teknolojik bilgiyle çok kolaydır. Google’da kullanıcıların karşısına çıkan internetten para kazan reklamlarının bir çoğu ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor. Bu tarz reklamlar genelde reklam veren tarafından yüksek miktarlar kazanılan ve kullanıcılarına bu pasta diliminden çok küçük paylar dağıtan, iyi niyetten uzak kişilerin oluşturduğu reklamlardır. İnternetten para kazanma yolları kısa araştırmalar ile her insanın erişebileceği ve kazanabileceği bir konudur. Basit yöntemlerle internetten para kazanmak nasıl? Bu yazıda bu konuyu anlatacağız.

Dolar kazandıran siteler’in listesi;

Dolar-kazandıran-siteler'in-listesi

Won.pe Web Sitesi

Bu site küçük bir video eğitimiyle herkesin kullanacağı, link kısaltma hizmeti veren bir web sitesidir. Dolar kazandıran siteler konusunda bir hayli kolay ve kullanışlı web siteleri arasında yer alır. Link kısaltma işi fazla zaman istemeyen, günde bir kaç saat ayırarak herkesin yapabileceği bir iştir. Bu web sitesi dolar ödemesi yapmaktadır. Tüm dünyadan kullanıcı kabul eder. Kullanıcılarına çalışmasına bağlı olarak ödeme yapar. Sitede daha önceden belirlenmiş belirli limitler vardır.

wonpe

Sitenin kullanıcıya sunmuş olduğu bir limit kadar link kısaltma işlemi yapan kullanıcılara, yine daha önceden belirlenmiş ücret ödenir. Bu ücret genelde sabittir. Örneğin; Her 100 işlemde 1 dolar ödeme yapar. Site uluslararası ödeme yöntemlerini kullanır ve dünyanın her yerine ödeme yapar. Ödeme anlamında güvenilirdir ve kullanıcılara mağduriyet yaşatmaz. Bu yönüyle internetten para kazanmanın yolları kategorisinde rahatlıkla önerilebilecek bir web sitesidir.

Cashfiesta Web Sitesi

Cashfiesta; bir reklam izle – kazan mantığında çalışan web sitesidir. Ancak alışılagelmişin dışında bir sistemle çalışır. Diğer reklam izle – kazan sitelerinin aksine Cashfiesta, kullanıcıların tarayıcılarına bir eklenti olarak gelir. Arama motoruna eklenen bu eklenti ile kullanıcılar her girdikleri web sitesinde reklam ile karşılaşır. Bu reklamlar Cashfiesta web sitesinin kendi reklamlarıdır.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Cashfiesta

Site tarayıcıya eklediği bu uzantı sayesinde kullanıcıya gösterdiği reklam sayısı kadar ödeme yapar. Bu yöntemle çalışan nadir sitelerdendir. İnternetten para kazanmanın yolları aranırken karşımıza çıkan ve mantıklı gelen yani kazandıran bir site olmasıyla dikkat çeker. Site dolar ödemesi yapar ve uluslararası ödeme araçlarını kullanır. Dünyanın her yerinden kabul ettiği kullanıcılara sorunsuz biçimde ödemelerini bu yöntemle yollar.

Neobux Web Sitesi

Neobux; eski ve bir hayli çok kullanıcıya sahip bir web kazanç sitesidir. Neobux genellikle anket ve reklam izleme üzerine çalışır. Sitenin kullanıcılara yolladığı anketler ve reklamlar, internetten para kazanmanın yolları aranırken sağlam bir seçenek olmasıyla karşımıza çıkar. Kullanımı oldukça basittir. Site, kullanıcılara yeni anketler olduğunda uyarı verir ve anketi dolduran kullanıcılar ödemesini alır. Anket başı ödeme ücreti değişmektedir. Bu ücret genellikle site tarafından belirlenir. Yani her anketin ücreti farklıdır. Bunun dışında sitenin reklam izleme bölümü de mevcuttur.

neobux

Burada çıkan reklamları izleyerek veya tıklayarak kazanç sağlamak mümkündür. Kısacası herkesin kolaylıkla kullanacağı bir web kazanç sitesidir. Tüm dünyadan kullanıcı kabul eder ve ödeme yöntemi olarak uluslararası ödeme araçlarını kullanır. Site dolar ödemesi yapar. Belirli bir miktara ulaşan kullanıcıların bakiyeleri seçtikleri yöntemle kendilerine ödenir.

InboxDollar Web Sitesi

Inboxdollar; e-kazanç alanında çok eski bir geçmişte sahiptir. 2005 yılında kurulan ve hala hizmet veren bu site, kullanıcılarına sunduğu anket, ürün denemesi, reklam izleme veya kullanıcıya verilen görevler dahilinde para kazandırmaktadır.

Inbox-Dollar

İnternetten para kazanmanın yolları aranırken Inboxdollar, kesinlikle üst sıralarda düşünülmesi gereken bir web sitesidir. Çünkü sitenin sunduğu geniş kazanç ağı, hemen hemen her kullanıcının yapabileceği görevler ile bu alanda nadir sitelerdendir. Uzun zamandır hizmet veren bu site kullanıcılarına herhangi bir mağduriyet yaşatmamıştır.

Cashcrate Web Sitesi

Cashcrate; bir reklam izle – kazan mantığında çalışan web kazanç sitesidir. Ancak bir farkı vardır. Cashcrate; bu alanda oldukça eski ve yüksek kullanıcı kitlesine sahiptir. Bu sitenin yaklaşık 7 milyon kullanıcısı vardır. Özellikle Amerika’da fazlasıyla bilinir ve kullanılır. Dünya genelinden kullanıcı kabul eder. Sitenin bu kadar yüksek kullanıcıya sahip olması doğal olarak reklam veren şirketlerin ilgisini çekmektedir. İnternetten para kazanmanın yolları ve bunun nasıl mümkün olacağını arayan kullanıcılar, Cashcrate ile aradıklarını bulabilir. Çünkü siteye reklam veren dünya çapından, yerel işletmelere kadar bir çok kuruluş bulunmaktadır.

Cashcrate

Kullanıcılar izledikleri reklamlar ile kazanç sağlayabilir. Site dolar ödemesi yapar. Dünya genelinden kabul ettiği kullanıcılarına yine dünya genelinde ödeme yapar. Cashcrate, uluslararası ödeme araçlarını da etkin biçimde kullanır. Ödemeler konusunda sorunsuz ve güvenilirdir.

WiredBucks Web Sitesi

WiredBucks; henüz yeni kurulmuş ve kullanıcı çekmeye çalışan bir web kazanç sitesidir. Kurulurken yüksek kazançlar vaat eden ve bu vaatleri yerine getireceğini iddia eden platformlardan biridir. WiredBucks, bu bağlamda kullanıcı güvenini ön planda tutması ile bilinir. Kullanıcılar için güven, internetten para kazanmanın yolları araştırmasında en önemli prensiptir. WiredBucks, çoklu kazanç sistemi barındırır. Bunlar; reklam izleme, görevleri yerine getirme, anket doldurmak gibi çeşitli kazanç kategorileri sitede bulunabiliyor. Her anketin, görevin veya reklam izlemenin bedeli değişiyor. Bu ücretler genellikle site tarafından belirleniyor. WiredBucks, dünyadan kullanıcı kabul eden ve yine ödeme yöntemlerini bu şarta göre düzenleyen bir web gelir sitesidir. Ek kazanç anlamında kesinlikle denenmesi gereken bir sitedir.

wiredbucks

Site dolar ödemesi yapar. Daha önce sitede kazanç sağlayan kullanıcılar mevcuttur ve bu kullanıcılar ödemelerini bizzat almışlardır. Bu anlamda güvenilirdir. Kısa zamanda, günde bir kaç saat ayırarak herkese hitap eden ve yapılması kolay işleri tamamlayıp, yüksek miktarlarda gelirler elde edilebilir.

Bu yazımda Dolar kazandıran siteleri sizler için derledim umarım işinize yaramıştır.

Telegram kanalımıza abone olarak anlık bildirimler alabilirsiniz. Abone ol

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X