Kitapyurdu Sitesinden Nasıl Sipariş Verilir?

Kitapyurdu Sitesinden Nasıl Sipariş Verilir?

Kitap almaya vakit olmayan zamanlarda veya kolaylıkla bulamadığımız kitaplara ulaşamadığımızda, kitapyurdu online sipariş yardımımıza koşuyor.

Emre GürEditör
Odak modu
Kitapyurdu Sitesinden Nasıl Sipariş Verilir

Kitap almaya vakit olmayan zamanlarda veya kolaylıkla bulamadığımız kitaplara ulaşamadığımızda, internet üzerinden satın alma şansımız daha yüksek olabiliyor. İşte o zaman istediğimiz kitapları sipariş verebileceğimiz siteler bize yardımcı oluyor.

Kitapyurdu sitesi de bu zaman da devreye giriyor. Okumak istediğiniz her türlü kitabı bulunduran Kitapyurdu sitesi, bizim için kitaplara kolay ulaşım sağlamaktadır. İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmamış ya da daha önce bu siteyi hiç kullanmayan kullanıcılar için “Kitapyurdu’ndan nasıl kitap siparişi verilir?” sorusunun cevabı aşağıda yer alan adımlardır.

Kitapyurdu Sitesinden Nasıl Sipariş Verilir?

Fotoğraf: Clara Aparicio

Kitapyurdu’ndan nasıl Kitap Siparişi Verilir?

Kitapyurdu sipariş:

Bize üye olduktan sonra çeşitli üyelik avantajları sunan Kitapyurdu‘na, isterseniz üye olmadan da “misafir alışverişi” yapabilirsiniz.

• Sipariş etmek istediğiniz kitapları sepete ekle butonuna basarak sepette biriktirebilirsiniz.

• Daha sonra sepetim bölümüne basıp açılan kutucukta bulunan satın al seçeneği ile satın alma adımlarına geçebilirsiniz. Miktar bölümünden kitaptan ne kadar sipariş etmek istiyorsanız o sayıyı eklemelisiniz.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

• Kargo Adres Alımı;

• Satın al kısmına tıkladıktan sonra karşımıza çıkan adres ekle butonuna basıp adres bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

• Adres bilgilerinizi kaydettikten sonra çıkan sayfada eğer fatura adresiniz, teslimat adresinizden farklı ise “Kargo ve Fatura adresimi aynı kullan” kısımdaki işareti kaldırarak bir sonraki adımdaki fatura bilgilerinizi girebilirsiniz.

• Kargo Metodu Adımı; (Bu adım da kesinlikle Ptt kargo kullanmayın.)

• Daha sonraki sayfada gelen siparişinizin hangi şekilde ulaştırılması istendiği belirlenir. İstediğiniz bir kargo firmasını veya size yakın olan teslim noktasını seçebilirsiniz. Bu adımdayken paketleme seçenekleri kısmından birini seçerek hediye paketi yapabilir, isterseniz siparişinize hediye notu da ekleyerek siparişi daha da renklendirebilirsiniz.

• Ödeme Türleri Adımında;

• Kredi Kartı/Banka Kartı, Havale/EFT veya Posta Çeki ve BKM Express seçeneklerinden birini seçmelisiniz. Eğer taksit imkanından yararlanmak isterseniz kredi kartı bilgilerinizi doldurduktan sonra taksit seçeneklerini görebilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde vade farksız 2 taksit imkanı sunulmaktadır. Ödemelerde sanal kartlarınızı veya isteğe bağlı olarak 3D Secure güvenlik seçeneğini kullanabilirsiniz.

• Siparişi Onayla adımında ön bilgilendirme formunda siparişinizin özetini görüp düzeltmek istediğiniz bilgileri ilgili alana tekrar gidip düzeltebilirsiniz.

• Siparişi onaylamadan önce “Satış Sözleşmesi ve Ön Bilgilendirme Formunu okudum ve kabul ediyorum” bölümünü işaretledikten sonra Siparişi Onayla butonuna basmalısınız. Eğer her şeyi uygun bir şekilde tamamladıysanız siparişiniz artık siteye ulaşmış ve verilmiş bulunmaktadır.

Sipariş bilgileriniz e-postanıza gelir ve isterseniz siteden siparişinizin takibini yapabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X