Kraliçe Elizabeth Sosyal Medya Hesaplarını Yönetebilecek Bir Uzman Arıyor

Kraliçe Elizabeth Sosyal Medya Hesaplarını Yönetebilecek Bir Uzman Arıyor

İngiliz Milletler Topluluğunun Kraliçesi unvanına sahip 93 yaşındaki II. Kraliçe Elizabeth sosyal medya uzmanı arıyor.

Emre GürEditör
Odak modu
Kraliçe Elizabeth Sosyal Medya Hesaplarını Yönetebilecek Bir Uzman Arıyor-min

İngiliz Milletler Topluluğunun Kraliçesi unvanına sahip 93 yaşındaki II. Kraliçe Elizabeth sosyal medya uzmanı arıyor. Sarayın medya yetkileri LinkedIn üzerinden verdikleri ilanla alanında uzman bir sosyal medya sorumlusu aradıklarını belirtiler.

Verilen başvuru ilanında Kraliçe Elizabeth’in tüm sosyal medya hesaplarının yönetimi için tekniği bilen, kaliteli bir editör, metin yazma konusunda kendisini geliştirmiş alanında profesyonel bir kişinin işe alınacağı ve işe alınacak kişiye de yılda 50.000 sterlin ödeneceği belirtildi.

Kraliçe Elizabeth’in Sosyal Medya Sorumlusu

Kraliçe Elizabeth’in sosyal medya sorumlusu olacak direktör adayının, sosyal medyada kraliçenin varlığını hem dünya çapında hem de İngiltere halkı için göz önünde tutmaya yönelik çalışacağı detaylı bir şekilde ifade edildi. Bunun içinde sarayın LinkedIn hesabından branşında uzman olan, kendi kurumlarındaki ekiplerine liderlik yapabilecek ve dijital alanda kraliyet ailesinin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak geliştirilmesinde çalışabilecek bir kişi aradıklarını duyurdular.

Kraliçe Elizabeth’in Sosyal Medya Sorumlusu

Dijital konuda ve sosyal medya alanında teknik bakımdan hem yönetme hem de düzenleme konularına vakıf, deneyimli, son teknolojik bilgilerle kendini donatmış ve iş alanında becerilerini geliştirmeye hevesli olma gibi şartlar konularak İngiliz kraliyet sarayı tarafından ilan verildi. Bunların dışında bu alanda çalışacak kişinin motivasyon, liderlik ve yönetim konusunda da becerilere sahip olması gerektiği de verilen ilanda özellikle vurgulandı.

II. Kraliçe Elizabeth için tam zamanlı olarak çalışacak olan sosyal medya direktörüne mesleki kariyer gelişimi için yapılacak destekle birlikte öğlen yemeği, yıllık 33 gün izin ve ayrıca ücret olarak 50 bin sterlin verileceği belirtildi. Buckingham sarayının verdiği bu ilana şu ana kadar 200 kişinin üzerinde başvuru yapıldı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X