Ocak Ayında Ücretsiz Verilecek Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu

Ocak Ayında Ücretsiz Verilecek Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu

Microsoft, her ay Xbox Game Pass kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor.

Emre GürEditör
Odak modu
Ocak Ayında Ücretsiz Verilecek Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu

Microsoft, her ay Xbox Game Pass kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. Geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenen bir etkinlik kapsamında firma önümüzde’ ki aylarda hangi oyunların ekleneceğini açıklamıştı. Kuşkusuz birçok oyuncu bu oyunları beklerken arada büyük bir sürpriz olmuş ve firma kütüphaneye GTA 5 oyununu eklemişti. Birçok oyuncu bu sürpriz gelişmeyi sevinçle karşılamıştı. Aradan çok uzun süre geçmeden yeni eklenecek oyunlar firma tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre 9 Ocak tarihinde kütüphaneye Frostpung ve Sword Art Online yapımları kütüphaneye eklenecek. Aboneleri bekleyen en büyük sürpriz ise Tekken 7 oldu. Tekken 7, 17 Ocak tarihinde kütüphanedeki yerini alacak.

Xbox Game Pass Aboneliği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Microsoft firmasının özel olarak sunduğu abonelik hizmetlerinden biri olan Xbox Game Pass birçok oyuncu tarafından kullanılmaktadır. Kütüphane içerisinde 200’ den fazla oyun bulunmaktadır. Kullanıcılar bu oyunları online olmadan oynamak isterlerse bu abonelik sistemine 30 TL ödemesi gerekmektedir. Kullanıcılar bu oyunları online olarak’ ta oynamak isterlerse 45 TL ödemesi gerekmektedir. Fakat 45 TL ödenen pakette ayrıca Xbox platformunun bir diğer abonelik sistemi olan Live Gold aboneliği’ de mevcuttur.

Xbox Game Pass Aboneliği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Firma, Xbox Game Pass aboneliğine sahip olmayan kullanıcıları’ da yaptığı kampanyalarla düşünüyor. Bu abonelik sistemine ilk defa abone olacak kullanıcılar sadece 6 TL ücret ödüyor. 6 TL ücret ödeyen kullanıcılar bir kereye mahsus bu sisteme 3 ay abone olabiliyor. 3 Ay sonunda herhangi bir kampanya bulunmaması halinde yukarıda bahsettiğimiz ücret ödeniyor. Devam etmek istemeyen kullanıcılar mutlaka yenilenen ödemeyi kapatması gerekmektedir.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X