Onur Can Özcan Kimdir?

Onur Can Özcan Kimdir?

Emre GürEditör
Odak modu
onurcan-özcan-kimdir

Onur Can Özcan, kimdir?

Onur Can Özcan, 6 Kasım 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan Onur Can, çatallı sesinin nedeni olan boğazındaki nodüle rağmen kariyerine müzik yolunda devam etme kararı alarak solistlik ve söz yazarlığı yaptı.

Kendi bestelerini Youtube kanalında dinleyicileriyle paylaşan Onur Can’ın kısa sürede yeteneği fark edildi ve dinleyici kitlesi hızla yükseldi. Onur Can’ın bestelerini, Merve Özbey ve Ferhat Göçer gibi ünlü isimler de seslendirdi.

Onurcan Özcan Şarkıları

Onur Can, kariyeri boyunca “Yaramızda Kalsın”, “Yalnızlığın Ezgisi”, “Çilingir”, “Kibrit”, “Gülümse Kadın” ve “İntihaşk” bestelerine imza attı.

En çok beğenilen şarkısı şu anda dinlediğiniz “Yaramızda kalsın“, Onur Can’ın vefatından sonra Merve Özbey tarafından seslendirildi ve milyonlarca kez tıklandı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Yaramızda kaldı

Onur Can Özcan, Şile’nin İmrenli koyu’nda 5 arkadaşıyla bilrikte  sabah saatlerinde fiber tekneyle koyda denize açıldı. Yaklaşık 300 metre açıkta henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tekne alabora oldu. Çevreden olayı gören kişiler yadıma giderek denize düşen Onur Can ve arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Teknede bulunan 3 kişi kendi imkanlarıyla kurtulurken Recep Gülyıldırım ve Onur Can Özcan denizde kayboldu.

onurcan özcan yaramızda kalsın

Yardıma giden kişiler Recep Gülyıldırım’ı denizden çıkarmayı başardı fakat Onur Can’a ulaşamadılar. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri günler süren çalışmanın ardından Onur Can’ın cansız bedenine mavinin derinlerinde ulaştı.

Vefat(3 Haziran 2018) haberini duyan yakınları ve dinleyicileri büyük üzüntü duydu.

Mekanın cennet olsun Onur Can Özcan.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X