Oppo Reno 3 İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Oppo Reno 3 İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo yakın zamanda tanıttığı Oppo Reno 2 ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Emre GürEditör
Odak modu
Oppo Reno 3 İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo yakın zamanda tanıttığı Oppo Reno 2 ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Çok geçmeden şirket Oppo Reno 3 ile ilgili çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Çin ‘in önde gelen sosyal medya platformlarından biri olan Weibo ‘da cihaz ile ilgili yeni bilgiler ortaya atıldı. Cihazın birçok akıllı telefona kafa tutacak cinsten olduğu ve 5G ile gelmeye hazırlandığı söyleniyor. Şu an için sadece sızıntıdan ibaret olan bilgilerin gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Oppo Reno 3 Teknik Özellikler

Oppo Reno 3 ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Henüz bu sızıntılar ile ilgili kesin bir şey olmadığı bir gerçek. Fakat cihaz 5G özelliği ile dikkat çekiyor. Ortaya atılan özellik tablosuna göre cihaz 8 GB Ram özelliği dikkat çekiyor. Eğer sızıntılar doğru ise cihaz kullanıcıların karşısına 2 farklı model ile çıkmaya hazırlanıyor.

Oppo Reno 3 Teknik Özellikler

Cihazın 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama özelliği mevcut. Cihazın kamera özelliği ise oldukça dikkat çekici. İyi bir fotoğraf deneyimi sunmak isteyen firma arka tarafında bulunan 60 Megapiksel çözünürlükte ultra geniş açılı kamerası ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Oppo Reno 3 ön kamerası ile yine diğer şirketlerin cihazlarına kafa tutacağına benziyor. Zira ön kamerası 32 Megapiksel çözünürlükte olacağı sızıntılar arasında yerini alıyor.

Hızlı şarj özelliği ile dikkat çeken akıllı telefonun 4500 mAh ’lık bataryası olması ile birlikte kullanıcıları epey rahatlatacak. Cihazın başlangıç fiyatı ise 450 dolar civarında olması bekleniyor. Şimdilik sadece bir sızıntıdan ibaret olan özellikler yakın zamanda doğru olup olmayacağı ortaya çıkacak.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X