Reynmen, şarkısının söz yazarıyla mahkemelik oldu!

Reynmen, şarkısının söz yazarıyla mahkemelik oldu!

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş’ın, son zamanlarda çıkardığı şarkılarından biri olan “Ela” ile başı derde girdi!

Emre GürEditör
Odak modu
reynmen mahkemelik oldu

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş‘ın, son zamanlarda çıkardığı şarkılarından birisi olan “Ela” ile başı derde girdi!

Sosyal medya’da yakaladığı şöhretin ardından peş peşe çıkardığı şarkılarıyla müzik piyasasına kendi kanıtlayan Yusuf Aktaş ilginç bir iddiayla gündeme geldi.

Reynmen, reklam ve sponsorluk ücreti almış.

Reynmen hakkında son günlerde ortaya atılan iddia çok konuşuldu. Gerçek adıyla Yusuf Aktaş‘ın, “Ela” isimli şarkısının söz yazarı ve yasal haklarının sahibi, Emrah Karakuyu’nun haberi olmadan şarkı için bir içecek firmasından reklam ve sponsorluk ücreti aldığı iddia edildi.

Emrah Karakuyu‘nun bu iddiayı duyunca Yusuf Aktaş‘a dava açarak durumu mahkemeye taşıdığı bilgisi söylentiler arsında.

Reynmen, reklam ve sponsorluk ücreti almış.

Kaç para almış?

Kesin olmayan kaynaklara göre Yusuf Aktaş‘ın, içecek firmasından 1 Milyon ₺ reklam ve sponsorluk ücreti aldığı söyleniyor.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

İddiların ardından gözler Yusuf Aktaş‘a çevrildi. Çıkardığı şarkıları milyonlar tarafından dinlenen fenomenin bu iddialar karşısında yapacağı açıklama merak konusu oldu. Sizce bu olay asparagas mı? yoksa gerçek mi?

 

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X