Starbucks’da Ne Sipariş Verilebilir?

Starbucks’da Ne Sipariş Verilebilir?

Türkiye’de birçok yerde faaliyet gösteren Starbucks çeşitli içecek ve yiyecek hizmetleriyle dikkat çekmektedir.

Emre GürEditör
Odak modu
Starbucks’da Ne Sipariş Verilebilir

Türkiye’de birçok yerde faaliyet gösteren Starbucks çeşitli içecek ve yiyecek hizmetleriyle dikkat çekmektedir. Kahve konusunda adını duyuran Starbucks’da müşteriler için sıcak kahveler olduğu gibi soğuk kahveler de mevcuttur. Bunun yanında kahvaltı için sandviçler sunan Starbucks menüsünde keklere, kurabiyelere, hamur işlerine, salatalara ve tatlılara da yer vermektedir.

Starbucks üzerinden alışveriş yapmak isteyen tüketiciler için bu menü çeşitliliği sabahları, öğlenleri ve akşamları olmak üzere günün her anında ziyaret edebilmelerini sağlamaktadır. Starbucks’da bulunan müşterilerin verecekleri sipariş seçenekleri aşağıda sıcak içecekler, soğuk içecekler ve yiyecekler üzerinden 3 başlık altında belirtilmektedir.

1-Sıcak İçecekler

Kahve alanında adından söz ettiren Starbucks’da sıcak içeceklerden içinde karamel aroması bulunan ‘‘Caramel Macchiato’’ tercih edilebilir. Bunun yanında sıcak içecek olarak ‘‘White Chocolate Mocha’’ seçilerek beyaz çikolatalı bir kahve deneyimi yaşanabilir. Bunların dışında ‘‘Espresso’’, ‘‘Caffe Latte’’ ve ‘‘Caffe Americano’’ gibi sıcak içecekler tercih edilerek farklı lezzetler tadılabilir.

2-Soğuk İçecekler

Starbucks’da alışveriş deneyimini yaşamak isteyen tüketiciler için sıcak kahveler olduğu gibi soğuk kahvelerde bulunmaktadır. Yukarıda belirtilen sıcak kahvelerin ‘‘Buzlu Caramel Macchiato’’, ‘‘Buzlu White Chocolate Mocha’’, ‘‘Buzlu Caffe Latte’’ ve ‘‘Buzlu Caffe Americano’’ çeşitleri de bulunmaktadır. Bunun yanında soğuk içecek olarak ‘‘Cool Lime’’ içeceği de Starbucks’da var olan bir içecek olmasıyla beraber müşteriler tarafından tercih edilebilir. Ek olarak “Cookie Frappuccino” lezzetini denemenizi öneriyorum.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

3-Yiyecekler

Tüketiciler Starbucks’da kahvaltı amacıyla ‘‘Kahve Altı Kutusu’’ adlı bir tabak tüketebilirler. Tercihlerini omletten yana kullanacak olan tüketiciler için ‘‘Omlet Sandviç’’ seçeneği ile omlet servisi de bulunmaktadır. Bunun yanında öğle saatleri veya akşam saatlerinde ‘‘Avokadolu Peynirli Sandviç’’ yenebilir. Yine kahvenin yanında ‘‘Karabuğdaylı Fit Poğaça’’ tercih edilebilir.

Starbucks’ı ziyaret eden müşteriler açısından belirtilen seçeneklerden farklı olarak yiyecek ve içecek seçenekleri de bulunmaktadır.

Kahvaltı, öğlen atıştırmalığı ve akşam atıştırmalığı adına farklı seçenekler sunan Starbucks yaz ve kış ayları için de soğuk ve sıcak olarak kahvelerini sunmaktadır. Aynı zamanda burada meyve tabakları ve farklı aromalara sahip meyve suları da mevcuttur. Kahve yanında tercih edilebilecek küçük boy sağlıklı yiyecekler kategorisine girebilecek atıştırmalıklar ve çikolatalar da mağazanın satışında yerlerini almaktadır.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X