Tolga Karel: Ceset taşıdım

Tolga Karel: Ceset taşıdım

Emre GürEditör
Odak modu
Tolga-Karel-12-ceset-taşıdım

Tolga Karel, iki yıl önce oyunculuk kariyerini noktalayıp Amerika Birleşik Devletleri’ne  taşınmıştı. Amerika’da tır şoförlüğü yapan Karel, katıldığı bir televizyon programında tır’ın arkasında 12 ceset taşıdığını açıkladı.

Covid-19 nedeniyle vefat eden 12 kişinin cesedini taşıdım

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına uzaktan katılan Karel, korona salgını nedeniyle vefat eden 12 kişinin cesedini taşıdığını açıkladı. Eski oyuncu, New york’ta buluduğum sırada kısa mesafe bir yük olduğunu söylediler.  Yükü almaya gittiğimde, 12 cesedin başka morga nakliye işi olduğunu öğrendim ve şaşırdım. Cesetleri soğutmalı dorse’ye yükleyip başka morg’a taşıdım.

  • Dünya genelinde yayılan Covid-19 virüsünden en çok etkilenen ülkeler arasında bulunan Amerika’da ölüm sayıları diğer ülkelere göre daha fazla. Bu nedenle virüsten ölen kişilerin cesetleri boş arazilere açılan toplu mezarlara gömülüyor.

Sabaha kadar çalışırım!

Sabaha kadar çalışırım!

Karel, Covid-19 salgınının Amerika’yı derinden etkilediğini ve insanların işlerini kaybettiğini aktardı. Eşinin de işten çıkarıldığını söyleyen eski oyuncu, gerekirse burada sabaha kadar çalışırım dedi.

Türkiye’ye, ülkeme dönmek isterim!

Doğduğum büyüdüğüm topraklara tabii ki de dönmek istiyorum. Doğru yerde, doğru şartlar oluşursa ülkeme dönmeyi düşünüyorum.

Röntgen için 3.500 dolar istediler!

Amerika’da, böbreklerimi üşüttüm ve hastaneye gittim. Doktordan böbreklerimin röntgenini çekmesini istedim. Benden röntgen için 3.500 dolar talep ettiler. Ben de “röntgeni çekin, böbreğimi alın ödeşelim” diyerek hastaneden ayrıldım.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Kendimi şanslı hissediyorum

Eski oyuncu Karel, Yaprak Dökümü dizisindeki arkadaşlarının önemli yerlere gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ve bu kadro ile çalışmış olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Kaynak: Hürriyet Kelebek

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X