Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Uygulamalar 2022

Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Uygulamalar 2022

Emre GürEditör
Odak modu
Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Uygulamalar-min

Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Uygulamalar

Başta İngilizce olmak üzere yabancı dil öğrenmek bireylerin kişisel ve kariyer gelişimi bakımından önem teşkil ediyor. Elbette dil öğrenirken başvuracağınız pek çok seçenek bulunuyor. Bu seçenekler arasında en ekonomik ve kolay olanı yabancı dil uygulamaları desek yanlış olmaz. Gelişen teknoloji sayesinde istenilen yabancı dilin kolayca öğrenilebileceği ve pratik yapılabileceği pek çok uygulama mevcut. Bu yazıda da en iyi yabancı dil öğrenebileceğiniz uygulamalar listesine göz atabilirsiniz.

Duolingo

yabancı dil duolingo

Yabancı dil uygulamaları arasında ilk akla gelen şüphesiz ki Duolingo’dur. Duolingo vasıtası ile öğrenmek istediğiniz yabancı dil üzerine alıştırmalar yapabilir ve alıştırmalara sayesinde dilin tüm inceliklerini öğrenebilirsiniz.
Duolingo hem iOS hem de Android işlemcili cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen bir yabancı dil uygulamasıdır. 2013 yılında dünyanın en iyi mobil uygulaması unvanını da kazanan bu uygulama en popüler yabancı dil öğrenme uygulamalarının başında geliyor.

Memrise

yabancı dil memrise

Yabancı dil öğrenebileceğiniz uygulamalar listesinde başı çeken bir diğer uygulama olan Memrise de tıpkı Duolingo gibi oldukça başarılı. Memrise’ı diğer uygulamalardan ayıran en büyük özellik ise öğrenilmek istenen dili oyunlaştırıyor olmasıdır.
Hem yabancı dil öğrenmek hem de eğlenmek için bu uygulamayı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Üstelik uygulamayı iOS ya da Androis sistemlerinden tamamen ücretsiz olarak da indirebilirsiniz.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Babbel

Yabancı Dil Babbel

Yabancı dil uygulamaları arasında önemli bir yere sahip olan Babbel, geniş kapsamlı dil listesiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Toplamda 14 farklı dilde eğitim sunan Babbel’in diğer uygulamalardan farklı olan bir özelliği de mevcut. Babbel üzerinden oturum açıp öğrenmek istediğiniz dili seçtiğinizde uygulama size ilgi alanlarınızı soruyor. Yabancı dil eğitimi verirken de sizin ilgi alanlarınız üzerinden giderek daha anlaşılır bir eğitim almanızı sağlıyor.
Babbel de tıpkı diğerleri gibi ücretsiz olarak indirilebilme özelliğine sahip bir eğitim uygulamasıdır. Uygulamayı iOS ve Android işlemcili her türlü mobil cihaz üzerinden indirebilirsiniz.

Cambly

Yabancı dil Cambly

Yabancı dil öğrenebileceğiniz uygulamalar arasında oldukça popüler olan Cambly, İngilizce dilini öğrenmek adına atılan güzel adımlardan birisidir. Bu uygulama sayesinde ana dili İngilizce olan eğitmenler ile iletişime geçebilir ve konuşma pratiği yapabilirsiniz. Uygulamayı ücretli olarak iOS ya da Android üzerinden indirebilirsiniz.

Busuu

Yabancı dil busuu

Yabancı dil uygulamaları denilince busuu uygulamasını atlamak olmaz. Bu uygulamada yer alan kurslar sayesinde öğrenmek istediğiniz yabancı dil konularını takip edebilirsiniz. Üstelik uygulamada yer alan kurslarda tamamen ana dilde eğitim verilmekte olup kursları tekrar etme imkanı da tanınıyor.
Kursları aldıktan sonra öğrenmek istediğiniz dil ile ilgili alıştırma sorularına da göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra uygulamayı bir sosyal medya platformu olarak da kullanabilir ve farklı dillerdeki insanlarla iletişim kurabilirsiniz.

Mondly

Yabancı dil Mondly

Mondly de pek çok dilde eğitim veren bir yabancı dil eğitim uygulamasıdır. Üstelik bu uygulama tam tamına 33 farklı dilde eğitim verme kapasitesine de sahip. Mondly öyle bir uygulama ki az bir popülasyon tarafından konuşulmakta olan bazı dillerin de eğitimini sunuyor.
Uygulamayı iOS ya da Android üzerinden indirebilirsiniz.

Quizlet

Yabancı dil Quizlet

Yabancı dil uygulamaları arasında en interaktif uygulama olarak bilinen Quizlet, 18 dilde eğitim imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra uygulama öğrenmek istediğiniz dili arkadaşlarınız ile birlikte çalışmanıza da olanak sağlıyor.
Uygulamada yer alan modlar sayesinde alıştırma yapabilir ya da gireceğiniz yabancı dil sınavlarına çalışabilirsiniz.

Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Uygulamalar

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X