Yeni Apple Watch 6 Kullanıcıları Mutlu Edecek

Yeni Apple Watch 6 Kullanıcıları Mutlu Edecek

Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe gelişiyor bu konuda lider olan Apple, yeni akıllı saatini tanıtarak satışa sunmasının ardından

Emre GürEditör
Odak modu
Yeni Apple Watch 6 Kullanıcıları Mutlu Edecek

Yeni Apple Watch 6 Tanıtıldı!

Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe gelişiyor bu konuda lider olan Apple, yeni akıllı saatini tanıtarak satışa sunmasının üzerinden henüz 2 ay bile geçmemişken, Seri 5 Beğenileri toplamayı bitirememişken Seri 6 Hakkında detayları yayınladı bile.

Yeni çıkacak saat hakkında ilk açıklamalar, ünlü analist Ming-Chi Kuo’dan geldi, büyük şirketler ile ilgili yaptığı tahminler ile gündemde kendine her seferinde yer bulan Kuo, Apple şirketinin içinde bulunduğu yeni raporunu yayınladı.

Apple Watch Seri 6 ‘nın Özellikleri Kullanıcıların Yüzünü Güldürecek

Yapılan açıklamalara göre yeni çıkacak Seri 6 Saat içerisinde, Apple S6 İşlemci bulunacak. Bunların yanı sıra Apple devre kartını değiştirerek Sıvı Kristal Polimere geçiş yapacak, bu değişimden sonra veri iletimi konusunda güçlenmeler olacak.

Kuo’nun açıklamalarına göre Watch Series 6, çok daha hızlıWİ-Fİ ve LTE bağlantısına sahip olacak, en önemli özelliklerinden biri olan su geçirmezlik zaten Apple şirketi için çözülmüş durumda ancak gelecek olan yeni Watch Seri 6 ‘da daha da güçlenerek derinlik ve basınç oranını arttıracak. Durum öyle bir hal alacak ki tüple dalış yapılma durumunda bile cihaza hiçbir zarar gelmeyecek.
Henüz netleşmese de Apple tarafından kabul görürse ekranlar microLED olarak bilinen daha gelişmiş ekranlar ile değişebilir.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Güncelleme: 15 Eylül 2020

Apple Watch 6 tanıtıldı!

Yeni tanıtılan Seri 6 modeli, kullanıcılarına 40mm ve 44mm olmak üzere iki seçenek sunuyor. Cihaz, 5G teknolojisini içinde barındırıyor ve  önceki serilerde olduğu gibi Retina ekran deneyimi sunuyor.

Apple, Product (RED) rengini ilk kez bir akıllı saatinde kullanarak, Seri 6 ile beğeniye sunuyor.

Apple Watch 6 Fiyatı?

Yeni Apple Watch 63.799 TL fiyatla ülkemizde satışa sunulacak

Apple Watch 6 ürünlerini incelemek için www.apple.com/tr/shop/buy-watch/apple-watch/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Apple Watch SE Fiyatı?

Yeni Apple Watch SE, 2.699 TL fiyatıyla pazardaki yerini alacak.

Apple Watch SE ürünlerini incelemek için https://www.apple.com/tr/shop/buy-watch/apple-watch-se/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Apple Eylül 2020 etkinliğini izlemek içine tıklayın.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X