Yeni İş Bilgisayarınız Asus ProArt PA90 PC

Yeni İş Bilgisayarınız Asus ProArt PA90 PC

Asus ProArt PA90 PC, 2020 yılı boyunca ofislerde kullanım açısından en çok ilgi görecek olan PC seçenekleri arasındadır.

Emre GürEditör
Odak modu

Asus ProArt PA90 PC, 2020 yılı boyunca ofislerde kullanım açısından en çok ilgi görecek olan PC seçenekleri arasındadır. Bu cihaz hem şık tasarımı hem de tasarımcılarının ön plana çıkarmayı hedeflediği yüksek PC performansı ile dikkat çeker. PC kullanımında yüksek deneyim elde edilmesi ve iddialı işlemci tasarımlarının kullanılması amacı ile tasarlanan, Asus ProArt PA90 PC modeli, bilgisayar meraklıları ile buluşuyor.

Asus ProArt PA90 PC Teknolojisi

Asus ProArt PA90 PC teknolojisi, bilgisayar kullanıcılarının en hızlı koşullar ile bilgisayar deneyimi yaşamalarını amaçlar. Cihazın teknolojik özellikleri hakkında bilgiler şu şekilde sıralanır:

  • Cihazda PC ekran kartı ile aynı bölümde kullanılan, anakart bulunmaktadır.
  • Bu tasarım yapısına bağlı olarak tüm bilgisayar sistemi hava ve sıvı birleşimi ile soğutulur.
  • Cihaz, Intel Core i7 9700K ile Core i9 9900K gibi işlemci seçenekleri ile tasarlanmıştır.
  • İşlemci türleri sayesinde bilgisayar kullanımında hızlı ve son derece profesyonel bir kullanım sağlanır.
  • Cihazın ekran kartı ise da nVidia Quadro P2000, P400 gibi son derece hızlı kart modellerinden seçilmiştir.

Ürünün tasarımı bu seçenekler incelendiğinde, profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış olan bir yapıya sahiptir. Asus ProArt PA90 PC, Özellikle, video animasyon, modelleme, ses düzenleme gibi işlemleri bilgisayar yoluyla tüm gün yapan kişiler için en ideal bilgisayar modelleri arasında gösterilir.

Asus ProArt PA90 PC İle Çalışma Verimini Arttırın

Bilgisayarlar ile tasarım, modelleme ve animasyon tasarımı yapılırken, bilgisayarın hızlı olması ve yüksek verim sağlaması önem taşır. Asus ProArt PA90 PC sahip olduğu işlemci ve ana kart sayesinde en verimli çalışma sistemini kullanıcılarına sunar. Cihaz, hangi zor koşulda çalışırsa çalışsın son derece sesiz bir çalışma gerçekleştirir. Cihazın ağır tasarım koşullarında ses çıkarmama özelliği, tasarımcıları tarafından geliştirilen ve garantisi verilen teknolojik bir ayrıntıdır. Bu koşullar ile sağlanan iş odaklı bilgisayar işlemelerinde çalışma verimi, bilgisayar ile ilgili problemlerle meşgul olunması ortadan kaldırılarak, en üst noktaya yükseltilmiştir.

Asus ProArt PC Sistem Seçenekleri

Asusu ProArt PC sistem seçenekleri arasından, hızlı veri aktarımı yapılmasını sağlayan, Thunderbolt 3 USB-C girişi bulunmaktadır. Cihazın sistem seçeneklerine ve avantajlarına yönelik ayrıntıları şu şekilde sıralanır:

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
  • Cihazın USB bağlantıların sağlayan tasarımı, USB 3.1 GEN, cihazın hem arka hem de ön bölümünde 2 adet olarak tasarlanmıştır. Bu özelliğe bağlı olarak, cihaz UBS bağlanabilirliği açısından oldukça yüksek seçeneğe sahiptir.
  • Özellikle birden çok monitör kullanımı ile kurgu veya tasarım işlemeleri gerçekleştiren kişiler için tasarlanmış, 4 tane DisplayPort yuvası bulunur.
  • Cihazın üretilme amacı iş istasyonu özelliği taşıyan, farklı monitörlere bağlanarak oluşturulabilen, yüksek performanslı bir bilgisayar ağı oluşturulabilmesidir.

Asus ProArt PC Dış Tasarım Özellikleri

Asus ProArt PC dış tasarım özellikleri, ergonomik ve yenilikçi tasarım ayrıntıları ile meydana getirilmiştir. Cihaz, parlak lacivert ve gri renklerde tasarlanmıştır. Pürüzsüz bir dış tasarıma sahiptir. Cihazın ağırlığı ise 5,8 kg olarak tasarlanmıştır. Özellikle iş istasyonu, farklı monitor bağlantıları ile oluşturulurken, cihazın yer kaplamamsı amacı ile cihaz tasarımı oldukça küçük hale getirilmiştir. Profesyonellerin en yüksek verimi almasını sağlayan cihaz, meraklıları tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X