9 Kere Leyla Filminin Oyuncu Kadrosu, Konusu Ne, Vizyon Tarihi? 2022

9 Kere Leyla Filminin Oyuncu Kadrosu, Konusu Ne, Vizyon Tarihi? 2022

Emre GürEditör
Odak modu
9 Kere Leyla Filminin Oyuncu Kadrosu, Konusu Ne, Vizyon Tarihi?

9 Kere Leyla Fragman, Oyuncuları, Konusu, Vizyon Tarihi;

Neredesin Firuze, Karagöz ve Hacivat’ı kim öldürdü? ile 7 Kocalı Hürmüz filmlerinden tanıdığımız Ezel Akay filmleri arasına yeni bir tanesi daha ilave oluyor. Netflix’te 4 Aralık tarihinde yayına girecek olan 9 Kere Leyla filmi merakla bekleniyor. Ülkemizde en çok tercih edilen dijital film platformu olan Netflix’te yayına girecek olan Dokuz Kere Leyla filminin başrollerinde ise dikkat çekici isimler yer alıyor.

9 Kere Leyla

Aslında, 9 Kere Leyla’nın galası, filmin vizyona gireceği açıklanan ilk tarih 20 Mart 2020 den birkaç gün önce yapılacaktı. Ancak Pandemi nedeniyle sinemaların kapatılması ve alınan diğer önlemler sebebi ile iptal edilerek erteleme kararı alındı. Ertelemenin ardından Netflix tarafından yapılan açıklamada, Dokuz Kere Leyla galası yapılmayacağı ve filmin 4 Aralık 2020 de yayına gireceği belirtildi.

9 Kere Leyla Yorum

9 Kere Leyla Yorum

Demet Akbağ ve Haluk Bilginer dışında Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un da rol aldığı film de aşk üçgeni masalsı bir komediye dönüşecek. 4 Aralık tarihinde Netflix de yayına girecek olan Dokuz Kere Leyla yorum ve eleştirileri ise şimdiden gelmeye başladı.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Ezel Akay’ın yeni filmi konusu ile eleştirilerin merkezine yerleşmiş sayılır. Son dönemlerde dizilerde yer alan terapistlere yönelik gelen eleştiriler sonrası aşk üçgeninin içerisinde evlilik terapistinin yer alıyor olması yeni tartışmaları başlatacak görünüyor.

9 Kere Leyla 2021

9 Kere Leyla 2020

Youtube Netflix Resmi Hesabında yayınlanan Dokuz Kere Leyla fragmanı sonrası en çok merak edilen “9 Kere Leyla yayınlandı mı, film ne zaman çıkacak?” soruları olmaktadır. Netflix tarafından yapılan açıklama da filmin 4 Aralık 2020 de yayına gireceği belirtildi. Sinemaların pandemi nedeniyle kapanması ile birlikte evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için tavsiye edebileceğimiz filmler arasında yer alıyor.

9. Kere Leyla IMDB Puanı

9 Kere Leyla IMDB Puanı

9 Kere Leyla IMDB puanı henüz olmasa da yüksek bir puan elde edeceği kesin gözü ile bakılıyor. Masal tadında biraz fantastik, bol gülmeceli ve keyifli saatler arayanlar için Dokuz Kere Leyla kesinlikle kaçırılmayacak Netflix Türk filmleri arasında ilk sırada yer alacaktır.

Dokuz Kere Leyla Fragman

9 Kere Leyla Konusu, Karakterleri Ve Oyuncuları

9 Kere Leyla konusu olarak temelde bir aşk üçgenini anlatmaktadır. Bu aşk üçgeni içerisinde sevgilisi ile mutlu olmayı tercih eden kocanın karısından kurtulma maceraları’nın yanı sıra bir el yazmasını ele geçirmek için kendilerini farklı bir planın içerisinde bulan üçlü izleyicileri hem güldürecek hem de keyifli saatlere imza atacak.

9 Kere Leyla Konusu, Karakterleri Ve Oyuncuları

Filmin başrollerinde yer alan ve aşk üçgeninin karakterlerini oluşturan Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu; Adem, Leyla ve Nergis rolü ile karşımıza çıkacak. Adem(Haluk Bilginer) ve Leyla (Demet Akbağ) oldukça varlıklı ve mutlu bir çifttir. Evlilik terapistleri olan Nergis (Elçin Sangu) ile Adem arasında başlayan aşk sonrası gelişen olaylar oldukça fantastik komedi, kara mizah ve masalsı bir dil ile anlatılmış olmakla beraber izleyenleri kahkaya boğacak türde keyifli anlara sahne olacak.

9 Kere Leyla özet geçecek olursak; Adem ile Leylanın mutlu evliliği Nergis ile Adem arasında kıvılcımlanan aşk sebebi ile sekteye uğrar. Adem ve Leyla oldukça zengin bir çift ancak tüm varlıklarının yönetimi Leyla’nın elinde.

Adem, Nergis’e olan aşkından vazgeçmek istemiyor ve Leyla’dan ayrılmanın çaresini aramanın yoluna giriyor. İlk aşama da amacı Leyla’yı bu evlilikten soğutarak gitmesini sağlamak ancak Adem bu konuda istediğini elde edemiyor. Bunun üzerine Leyla’nın ölmesi gerektiğine karar veren Adem, bu amacına ulaşmak için 9 tane plan hazırlıyor.

Oyuncu Kadrosu;

  • Demet Akbağ (Başrol)
  • Elçin Sangu (Başrol)
  • Haluk Bilginer (Başrol)
  • Fırat Tanış
  • Alican Yücesoy
  • Emre Kıvılcım
  • Hakan Eke
  • İhsan Ceylan
  • Bimen Zartar
  • Arda Cartı

Haluk Bilginer Ve Elçin Sangu’nun Yatak Sahnesi Dikkatleri Üzerine Çekti!

Haluk Bilginer Ve Elçin Sangu'nun Yatak Sahnesi Dikkatleri Üzerine Çekti!

Dokuz Kere Leyla Fragmanı yayınlanması ile birlikte tüm dikkatler Elçin Sangu ve Haluk Bilginer‘in yatak sahnesi üzerinde yoğunlaştı. Oldukça dikkat çeken bu sahne beraberinde Adem, Leyla tarafından yakalanacak mı, Adem bu durumdan nasıl kurtulacak, şimdiden en çok merak edilen sahnelerden biri oldu.

Adem, Leyla tarafından yakalanacak mı?

9 Kere Leyla Ne Demek, Anlamı Nedir?

9 Kere Leyla Ne Demek, Anlamı Nedir?

Adem’ in Leylayı öldürmek amacı ile 9 plan hazırlaması ve bu planlardan bir şekilde Leyla’nın kurtuluyor olması “9 Kere Leyla ne demek, anlamı nedir?” sorusunun da cevabını veriyor aslında. 9 Kere Adem tarafından planlanan öldürme girişiminden kurtulan Leyla ile birlikte Adem ve Nergis aşkı izleyenlere keyifli bir sinema tadı yaşatacak.

9 Kere Leyla Vizyona Girdi Mi? Ne Zaman Vizyona Girecek? Nereden İzlenir?

9 Kere Leyla Vizyona Girdi Mi? Ne Zaman Vizyona Girecek? Nereden İzlenir?

Netflix’in yeni Türk filminin fragmanı yayınlandı ancak henüz film vizyona girmedi. Netflix yaptığı açıklama da 9 Kere Leyla Filmi yayın tarihi olarak 4 Aralık 2020 tarihini açıkladı. Netflix aboneliği olan kişilerin Netflix platformu üzerinden erişim sağlayabileceği 9 Kere Leyla filmi TV, Tablet ve telefonlar üzerinden izlenebilecek.

9 Kere Leyla Nerede Çekildi, Çekim yerleri?

9 Kere Leyla Nerede Çekildi, Çekim yerleri?

Dokuz Kere Leyla nerede çekildi, çekim yerleri neresi? soruları da merak edilen konulardan biri kaçı. 2019 Yılında İstanbul da çekimleri başlayan 9 Kere Leyla filmi mekanı olarak Beykoz da bir villa kullanılmış. İstanbul’un pek çok semtinde de gerçekleştirilen çekimler sonrası film mart ayında vizyona girmesi planlansa da Koronavirüs sebebi ile 4 Aralık tarihine ertelendi.

Abone ol
Bildir
guest
2 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X