Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi 1 Ocak 2022’de Sinemalarda!

Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi 1 Ocak 2022’de Sinemalarda!

Kesişme İyi Ki Varsın Eren filminin vizyon tarihi ve konusu herkes tarafından merak ediliyor. Eren Bülbül’ün hayatını anlatan film, ne zaman vizyona girecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Emre GürEditör
Odak modu
Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi 1 Ocak 2022’de Sinemalarda

Trabzon Maçka’da teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşamını konu alan film Kesişme; İyi ki Varsın Eren’in fragmanları ve afişleri yayınlandı.

Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi

Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi Afiş

Kesişme İyi Ki Varsın Eren Konusu Ne?

Kesişme; İyi Ki Varsın Eren filmi, Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını ve Trabzon Maçka’da teröristlerle girdikleri çatışmayı konu ediyor.

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde, Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşamlarından kesitler yer alıyor. Diğer yandan filmde; Karadenizli bir ailenin, sıcak Anadolu insanın zorlayıcı şartlar altındaki yaşamına da vurgu yapılıyor.

Filmin müziklerini Fahir Atakoğlu yaparken, senaryosunu Mert Dikmen ve Alper Uyar kaleme aldı. Yönetmeliğini ise Özer Feyzioğlu üstlendiği film, herkes tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Kesişme; İyi Ki Varsın Eren Ne Zaman Vizyona Giriyor?

Yapımcılığını Mustafa Uslu ve TRT‘nin üstlendiği Kesişme İyi ki Varsın Eren filmi, Şehit Eren Bülbül’ün doğum günü, 1 Ocak 2022’de vizyona girecek…

Film; Türkiye’de 350 sinemada, yurtdışında ise Avusturya, Fransa, Almanya, İngiltere, Belçika, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Eren Bülbül Nasıl Şehit Oldu?

Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017’de Trabzon Maçka’da PKK’li teröristlerin erzak almak için girdiği evi Jandarma ekibine tarif ettiği esnada teröristler tarafından açılan ateş sonucu, kendisini korumak isteyen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile beraber ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, fakat doktorların tüm çabalarına karşın Ferhat Gedik’le beraber şehit oldu.

Fragman

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X