You Konusu Nedir, Oyuncuları Kimdir, 4. Sezon Ne Zaman?

You Konusu Nedir, Oyuncuları Kimdir, 4. Sezon Ne Zaman?

You konusu, oyuncu kadrosu ve 4. sezon izleyiciler tarafından hayli merak ediliyor. İşte karşınızda Netflix’in popüler dizisiyle ilgili merak edilen detaylar…

Emre GürEditör
Odak modu
You Konusu, Oyuncuları ve Dizi Hakkında Merak Edilen Her Şey

Netflix’in başarılı projelerinden sadece biri olan YOU, ilginç teması ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicileri peşinden sürüklüyor. 15 Ekim 2021 tarihinde merakla beklenen 3. sezonu yayınlanan You dizisi, ileri derecede obsesif kompülsif bozukluk hastası olan genç bir erkeğin, kız arkadaşlarıyla yaşadığı trajik olayları konu ediniyor.

YOU dizisi, ilk olarak 9 Eylül 2018’de ABD’de yayın yapan Lifetime isimli kanalda yayınlandı. Güzel bir ivme yakalayan dizi, 26 Aralık 2018’de Netflix platformuna taşındı.

You Konusu Nedir?

Yazar Caroline Kepnes’in YOU isimli romanından uyarlanan dizi; bizlere takıntılı, hasta bir adamın aşk için neler yapabileceğini gösteriyor…

You Konusu Nedir?

You Konusu Nedir?

You Konusu

Bir kitap mağazasında müdür olan Joe, yıldızı yeni parlayan Beck isimli yazarla çalıştığı mağazada tanışır ve yazarı kendine aşık etmek için tüm yolları denemeye karar verir. Hoşlantı, takıntıya dönüşmeye başlar ve Joe, Beck’in özel hayatı hakkında bilgi toplamak için internet üzerinden araştırma yapmaya başlar ve bir takım bilgilere ulaşır. Joe’nun Beck’e olan saplantılı ilgisine engel olamaz ve onunla arasından olan tüm engelleri, insanları sessizce ortadan kaldırmaya başlar.

You Konusu Nedir?

You Konusu Nedir?

You Oyuncuları ve Karakterleri

Penn Badgley

Penn Badgley / You Konusu

Penn Badgley / Joe Goldberg rolünde, kitap mağazası müdürü.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
Elizabeth Lail

Elizabeth Lail

Elizabeth Lail / Guinevere Beck rolünde, üniversite mezunu, yıldızı yeni parlayan bir yazar.

Luca Padovan

Luca Padovan

Luca Padovan / Paco rolünde, Joe’nun komşusu.

Zach Cherry

Zach Cherry

Zach Cherry / Ethan rolünde, Joe’nun kitap mağazasındaki iş arkadaşı.

James Scully

James Scully

James Scully / Forty Quinn rolünde.

Jenna Ortega

Jenna Ortega

Jenna Ortega / Ellie rolünde.

Shay Mitchell

Shay Mitchell

Shay Mitchell / Peach Salinger rolünde, Beck’in en yakın arkadaşı.

Ambyr Childers

Ambyr Childers / You Konusu

Ambyr Childers / Candace Stone rolünde, Joe’nun eski sevgilisi.

Victoria Pedretti

Victoria Pedretti

Victoria Pedretti / Love Quinn rolünde.

You Kaç Sezondan Oluşuyor?

 You-Kac-Sezondan-Olusuyor

Netflix YOU dizisi, şu anlık 3 sezondan oluşuyor ancak diziye olan ilgi yüksek olduğundan Netflix, yeni sezon projelerine olumlu bakıyor.

You 3. Sezon

3. Sezonda artık evli ve çocuk sahibi olan Joe ve Love çifti, Kaliforniya’nın Madre bölgesine taşınmıştır. Bu bölgede; teknoloji girişimcileri, blog yazarları ve Instagram ünlüleri oldukça fazladır.

Joe artık kendini ailesine adar, ancak Love’un yaptığı tehlikeli ve fevri davranışlardan çekinmektedir. Diğer yandan aklında değişik düşünceler vardır. Uzun zamandır aradığı kadın yan evde yaşıyor olabilir mi?

Bodrumdaki bir kafesten kaçmak belki mümkün olabilir. Asıl marifet tüm oyunlarınızı, sırlarınızı avucunun içi gibi bilen bir kadınla dışarıdan mükemmel görünen evliliğinizin sizi içine hapsettiği kafesten kaçmakta. Buradan kaçış, şüphesiz daha zor ve karmaşık olacak.

10 bölümden oluşan üçüncü sezonu https://www.netflix.com/tr/ üzerinden izleyebilirsiniz.

You Yeni Sezon Ne Zaman, 4. Sezon Gelecek Mi?

Netflix, merakla beklenen üçüncü sezonun öncesinde YOU‘nun dördüncü sezonunu onayladığını duyurdu…

YOU 4. sezon, Senarist Sera Gamble ve Yazar Greg Berlanti tarafından geliştirilirken; You konusu, Caroline Kepnes’in YOU ve Hidden Bodies adlı romanlarından uyarlanıyor. Sezonun yapımcılığını ise Berlanti Productions ve Warner Bros. ortaklığıyla Alloy Entertainment şirketi üstlenecek.

Editör yorumu: You dizisi, ilk bölümden itibaren sürükleyici bir işleyişe sahip. Yaşanan olaylar sırasında yapılan monologlar, diziye ayrı bir hava katıyor. Kesinlikle izlenecekler listenize ekleyin.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X