Ala Tokel Kimdir? Ala Tokel Sevgilisi Kimdir? Ala Tokel Kaç Yaşında ve Kimin Kızıdır?

Ala Tokel Kimdir? Ala Tokel Sevgilisi Kimdir? Ala Tokel Kaç Yaşında ve Kimin Kızıdır?

Ala Tokel kimdir? Son yıllarda sosyal medya fenomenleri arasında yaptığı çalışmalar, paylaşımlar ve özel hayatı ile en çok dikkat çeken isimlerden Ala Tokel kimdir, nerelidir, sevgilisi kimdir?

MehmetEditör
Odak modu
Ala Tokel Kimdir? Ala Tokel Sevgilisi Kimdir? Ala Tokel Kaç Yaşında ve Kimin Kızıdır?

Ala Tokel son günlerde Oğulcan Engin ile adının anılması ile yeniden en çok merak edilen isimler arasında yerini aldı. Güzelliği, makyaj konusundaki profesyonel çalışmaları ve modern sitili ile çok konuşulan youtuber ve sosyal medya fenomeni olan Alâ Tokel bakın kimin kızı çıktı?

Ala Tokel Kimdir İşte Hakkında Tüm Merak Edilen Sorular ve Cevapları!

Ala Tokel Kimdir İşte Hakkında Tüm Merak Edilen Sorular ve Cevapları!

Ala Kimdir

Ala Tokel’in babası kimdir aslen nerelidir? Ala Tokel kiminle evli? Ala Tokel düğün yaptı mı? gibi pek çok sorunun cevabını merak eden Ala̲ Tokel takipçileri için işte tüm detaylar!

Ala Tokel Aslen Nereli? Ala Tokel Babası Kimdir? Ala Tokel Kimin Kızı?

Ala̲ Tokel güzelliği ile dikkat çeken ünlü bir fenomen ve youtuber dır. Kendine ait bir makyaj stüdyosu vardır ve bu stüdyodan yaptığı profesyonel makyaj çalışmalarına ait yayınları ile ün kazanmıştır.

Ala Tokel Aslen Nereli? Ala Tokel Babası Kimdir? Ala Tokel Kimin Kızı?

Ala Tokel Aslen Nereli? Tokel Ailesi?

Ala Tokel aslen İstanbullu olsa da annesi İranlıdır. Babası İstanbullu olan Ala’nın ismi Farsça’dır. Hatta ailesinde annesi ve kız kardeşinin de isimleri Farsça anlam taşımaktadır. Ala isminin Farsça’daki karşılığı “güzel”dir. Kız kardeşi Tara’nın ismi Farsça “gökteki en yüksek yıldız”, annesi Menije Hanım’ın ismi ise Farsça “yılda birkez açan siyah lale” demektir.

Bakıldığında ailecek zaten güzelliklerle dolu isimler taşımaktadırlar. Ala’da isminin güzelliğini son derece taşıyan ünlü bir isimdir.

Ala Tokel Kaç Yaşında?

Ala Tokel Kaç Yaşında?

Ala Kaç Yaşında? / Ala Tokel Kimdir

Ala̲ Tokel 3 Aralık 1994 doğumludur. 26 yaşındadır. Yaşı çok genç olmasına rağmen kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan bir isimdir.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Ala Tokel Kimdir Ne Mezunu?

Ala̲ Tokel ilköğretim yıllarını Doğa Koleji’nde tamamlamıştır. Erenköy Kız Lisesi’ni bitiren ünlü isim sonrasında Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Lisans Bölümü’nü bitirmiştir.

Ala Tokel Sevgilisi Kim?

Ala Tokel Sevgilisi Kim?

Ala Sevgilisi Kim?

Ala Tokel Eren Bülbül ilişkisi sonlandıktan sonra Ala Tokel Ahmet Aksöz arasında bir ilişki başladı. Ahmet Aksöz CHP Milletvekili Uğur Aksöz’ün yine Ala̲ Tokel gibi ünlü fenomen oğludur. İki fenomen birçok paylaşım yaparak birlikteliklerini göstermişler ve aynı eve çıkmışlardır. Ancak bu birliktelik devam etmemiştir.

Ala Tokel Ne İş Yapıyor?

Ala Tokel Ne İş Yapıyor?

Ala̲ Tokel Ne İş Yapıyor? / Ala̲ Tokel Kimdir

Ala Tokel’in mesleği aslında sosyal medya fenomenliğidir. Mezuniyeti Yeni Medya alanındadır ancak kendisine açtığı özel makeup stüdyosunda (Ala Makeup Studio) ayrıca makyaj ve cilt bakımı üzerine teknikler verdiği bir Youtube kanalı da vardır.

Ala Tokel Evli Mi?

Ala Tokel Eren Bülbül ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra evlenmemiştir. İsmi başka ünlü isimlerle anılsa da devam eden bir ilişkisi de yoktur.

Ala Tokel Eren Bülbül Kimdir ? Ala Tokel Ne Zaman Evlendi?

Ala Tokel Eren Bülbül

Ala̲ Tokel Eren Bülbül / Ala Tokel Kimdir

Ala Tokel Eren Bülbül evliliği 2017 yılının en çok konuşulan düğünlerinden olmuştur. Ala Tokel eski eşi Eren Bülbül, eğitim hayatını İsviçre ve ABD de tamamladıktan sonra Türkiye’deki aile şirketi yönetimine geçmiştir.

Ala Tokel Düğün

Ala Tokel Düğün Fotoğrafları

Alâ Düğün Fotoğrafları

Ala Tokel Eren Bülbül ilişkisi 2017 yılıdna ihtişamlı bir düğünle evliliğe dönüşmüştür. Eren Bülbül Ala Tokel düğün töreni Four Season Hotel’de oldukça büyük bir nikah töreni ile olmuştur. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve CHP Milletvekili Gürsel Tekin başta olmak üzere bu görkemli düğüne çok sayıda davetli katılmıştır.

Danla Biliç ve Ala Tokel

Danla Biliç ve Ala Tokel

Danla Biliç ve Ala / Ala Kimdir

Danla bilic ve Alâ Tokel yakın zamanda ortak canlı yayın yapmışlardır. Bu yayında Danla Bilic Tokel’e hayatında birisi olup olmadığını “flörtün var mı yok mu” şeklinde bir soru yöneltti. Ala̲ Tokel ise “evet var tatlı başlangıç aşamasındayız” şeklinde cevap verdi. Bu konuşma ise Oğulcan Engin ile Ala̲ Tokel arasında bir ilişki olduğuna dair güçlü bir tiyo olarak nitelendirildi.

Ala Tokel Instagram Hesabı

Ala Tokel İnstagram Hesabı

Ala̲ Instagram Hesabı

Ala̲ Tokel “alatokell” isimli instagram hesabı ile yaklaşık 540 bin takipçiye paylaşım yapmaktadır. Aynı zamanda stüdyosu için açtığı “makeupstudioala” isimli instagram hesabında 35 bin takipçisi bulunmaktadır.

Ala Tokel Youtube Kanalı

Ala Tokel Youtube Kanalı

Ala Youtube Kanalı

Ala Tokel’e ait Youtube kanalında yaklaşık olarak 300 bin civarı aboneye makyaj, cilt bakımı ve güzellik sırları konusunda profesyonel bilgiler aktarmaktadır.

Makyaj ve cilt bakımında kullanılması gereken ürünlerden, uygulama tekniklerine varana kadar her konuda yoğun bir bilgi aktarımı vardır. Kanalı bu yüzden en çok izlenen makyaj kanalları arasındadır.

Gelin makyajından, günlük makyaja, özel gün makyajından gece makyajına kadar her makyaj türünde makyaj denemeleri ile püf noktaları izleyicilerine aktarmaktadır. Bu sebeple de çok kısa sürede en ünlü fenomen isimler arasında yerini almıştır.

Ala Tokel Kimdir Biraz Daha Yakından Tanıyalım!

Ala Tokel kimdir nerelidir ne iş yapar… Tüm bu soruların cevabından sonra, çok sevilen sosyal medya fenomenini biraz daha yakından tanıyalım!

Ala Tokel Kimdir

Ala̲ Tokel Kimdir

Ala Tokel Boy Kilo Ölçüleri Nedir?

Ala Tokel göz alıcı güzelliği ile tüm takipçilerinin gözdesidir. En çok merak edilen ise boy ve kilosudur. Ala Tokel, 1,70 boyunda 58 kilodur.

Ala Tokel Kiminle Evlendi?

Ala Tokel Eren Bülbül ilişkisi 2017 yılında evliliğe dönüşmüştür. Paris Eyfel Kulesi altında kısa süreli bir konuşma arkasından Eren Bülbül Ala̲ Tokel’e evlenme teklifi etmiştir.

Türkiye döner dönmez düğün hazırlıkları yapılmış ve oldukça ihtişamlı bir düğün ile dünya evine girmişlerdir. Ancak bu evlilik yaklaşık 1 yıl sürmüştür.

Ala̲ Tokel, Oğulcan Engin Arasında İlişki mi Var?

Ala Tokel Oğulcan Engin

Ala Tokel Oğulcan Engin

Oğulcan Engin Ezgi Eyüboğlu ile 2 yıllık ilişkisini noktaladıktan sona Ala̲ Tokel ile görüşmeye başladı. Ancak ikilinin birlikteliğinin 2 ay kadar sürdüğü de tüm magazin haberlerinde yerini aldı.

Ala Tokel Burun Estetiği Yaptırdı mı?

Ala̲ Tokel, 2013 yılında özel bir hastanede burun ameliyatı yaptırmıştır. Ala Tokel estetik sonrasında yüzünün çok daha güzel bir hal aldığını açıklamalarında da dile getirmiştir.

Ala Tokel’in Dinlediği Şarkılar

Ala Tokel ve Sagopa Kajmer

Ala Tokel ve Sagopa Kajmer

Genelde Türkçe Rap dinleyen Tokel, Sagopa Kajmer ve Sefo’yla da yakın arkadaştırlar.

Ala̲ Tokel Spotify Playlist

Ala Tokel Burcu Nedir?

Ala Tokel Burcu Nedir?

Ala̲ Tokel Burcu Nedir?

Ala̲ Tokel 3 Aralık doğumludur. Yay burcudur. Aslında tüm takipçilerinin çektiği makeup videoları ile tanıdığı Ala Tokel baştan sona mükemmel bir yay kadını olduğunu göstermektedir. Neşeli ve hayat doludur.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X