Exxen’de Yayınlanacak Diziler, Filmler Ve Programlar 2022

Exxen’de Yayınlanacak Diziler, Filmler Ve Programlar 2022

Şevval ZeynepEditör
Odak modu
Exxen’de Yayınlanacak Diziler, Filmler Ve Programlar 2021

Exxen’de Yayınlanacak Diziler, Filmler Ve Programlar Hangileri?

Exxen dizi, film ve programlarının afişleri paylaşılmaya başlandı. Acun Ilıcalı’nın yeni girişimi Exxen 1 Ocak itibariyle yayına girecek. Exxen’de yayınlanacak içerikler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Exxen’de ilk yayınlanacak içerikler?

Şeref Bey

Şeref Bey Exxen

Şeref Bey’in merakla beklenen kadrosu ve afişi yayınlandı. Dizinin kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca gibi profesyonel kişiler yer alıyor. Dizi, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesini konu edinmektedir.  Dizinin danışmanlığını ise Ali Atay üstlenmiştir.

Konuşanlar

Konuşanlar Exxen

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, son zamanların popüler programı ‘Konuşanlar’ 1 Ocak’tan itibaren artık Exxen’de yayınlanacak. Exxen’e geçen ‘Konuşanlar’ programının YouTube’daki tüm bölümleri geçtiğimiz günlerde kaldırıldı. İzleyicilerden tepki alan Hasan Can Kaya, YouTube üzerinden canlı yayın yaparak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Gibi

Gibi Exxen

Exxen’in skeçlerden oluşan dizisi ‘Gibi’ 1 Ocak’ta yayınlanacak. Merakla beklenen dizinin kadrosunda Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılıç yer alıyor.

Tolgshow

Tolgshow Exxen

Tolga Çevik’in sevilen gösterileri Tolgshow artık Exxen’de yayınlanacak. ‘Filtresiz’ olarak tanıtılan Tolgshow yeni bölümleriyle 1 Ocak’tan itibaren Exxen’de!

Sihirli Annem

Sihirli Annem Exxen

Eski dönemlere damga vurmuş ve hala oldukça sevilen dizi ‘Sihirli Annem’ yeni sezonu ve oyuncularıyla Exxen’e damga vurdu. Dizinin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız, Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal yer alıyor.
‘Sihirli Annem’ 1 Ocak 2021’de Exxen’de yayında!

Zeynep Bastık ve Konukları

Zeynep Bastık ve Konukları Exxen

Son zamanların popüler şarkıcısı Zeynep Bastık, takipçilerini sevindirdi. İlk defa müzik programı sunacak olan Zeynep Bastık, konuklarını Exxen’de ağırlayacak.
‘Zeynep Bastık Ve Konukları’ 1 Ocak 2021’de Exxen’de!

Kirli Çamaşırlar

orkun ışıtmak kirli çamaşırlar exxen

Orkun Işıtmak ‘Kirli Çamaşırları’ Exxen’e taşıdı.
Işıtmak’ın konuklarını yalan makinasına bağlayarak sorular sorduğu ‘Kirli Çamaşırlar’ adlı programı 1 Ocak’tan itibaren artık Exxen platformunda yayınlanacak.

@EnisArıkan

@EnisArıkan Exxen

Ünlü oyuncu ve sunucu Enis Arıkan sevenleriyle Exxen’de buluşacak.
Exxen sosyal medya hesaplarından Enis Arıkan’ın programı açıklanırken ‘’@EnisArıkan ile kendinizi eğlencenin tam ortasında bulacaksınız! Bol kahkaha garantisi de bizden’’ ifadeleri kullanıldı.
Enis Arıkan 1 Ocak’ta Exxen’de yayında!

Garaj

Garaj Exxen

YouTube platformunun sevilen ismi Doğan Kabak’ın yakın arkadaşı Ferhat Albayrak ile otomobilleri incelediği program ‘Garaj’ 1 Ocak’ta Exxen platformunda yayında!

Akıl Oyunları

Akıl Oyunları Exxen

Bilim ve İllüzyon ‘Akıl Oyunları’ ile izleyiciler önüne çıkmaya hazırlanıyor. Exxen’de yayınlanacak ‘Akıl Oyunları’ Kadrosunda Burak Sanlı ve Kıvanç Özkonu yer alıyor. ‘Akıl Oyunları’ 1 Ocak 2021’de Exxen‘de yayında!

Öğrenci Evi

Öğrenci Evi Exxen

Aynı ev içerisinde bulunan dört öğrencinin birbirinden farklı hayat hikayelerini konu edinen Öğrenci Evi, gençlik dizisi olarak 1 Ocak 2021’den itibaren Exxen’de yayına girecek. Dizinin oyuncu kadrosunu Bertan Asllani, Samet Kaan Kuyucu, Baran Bölükbaşı, Sude Güler, Aleyna Serra Pirinç, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Dilara Gül Demiral ve Ceren Balcı gibi isimler oluştururken yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta oturmaktadır.

MasterChef Junior

MasterChef Junior Exxen

Sevilen televizyon programı MasterChef Türkiye, çocukların yarıştığı ‘Junior’ versiyonu ile 1 Ocak 2021’de Exxen’de  izleyicilerle buluşacak!

Kral Şakir – Mikrop Avcıları

Kral Şakir Exxen

Çocukların en sevdiği çizgi filmlerden biri olan Kral Şakir, Mikrop Avcıları serisi ile 1 Ocak’ta Exxen’de yayında!

Katarsis – KatarsisX-TRA

Katarsis ve KatarsisX-TRA Exxen

İnsanların birbirinden değişik hayat hikayeleri vardır… Bazen içerisinde bulunduğunuz durumun sadece sizin başınıza geldiği hissine kapılabilirsiniz ama aslında gerçek pekte öyle değildir. Uzman Psikolog Gökhan Çınar, birbirinden farklı kişileri, kırmızı koltuğunda ağırlayıp, hayat hikayelerini bizlerle paylaşıyor. Katarsis ve KatarsisX-TRA, 1 Ocak’ta Exxen’de yayında.

Yetiş Zeynep

Yetiş Zeynep Exxen

Başrollerini Kerem Cem ve Aslı Bekiroğlu’nun üstlendiği dizi, 6 çocuklu bir baba ve çocukların dadılığını yapan üniversite öğrencisi Zeynep’in eğlenceli hayat hikayesini konu ediniyor. ‘Yetiş Zeynep’ 1 Ocak’ta Exxen’de yayında!

AyakTenis

Ayak Tenis Exxen

Türk futbol tarihinin efsane isimlerinin (Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Ahmet Dursun, Pascal Nouma, Yattara, Hami Mandıralı, Albert Rieara) yer aldığı ‘Ayak Tenis’ programı 1 Ocak’ta Exxen’de!

Vahşi Şeyler

Vahşi Şeyler Exxen

Komedi, macera ve aşk içeren mini dizi Vahşi Şeyler’in kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan, Aytaç Uşun ve Selim Bayraktar gibi başarılı isimler yer almakta.  Vahşi Şeyler,  1 Ocak’ta Exxen’de!

O Adam Oldun Mu?

O Adam Oldun Mu Exxen

Sunuculuğunu Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın üstlendiği, Youtuber olmak isteyen kişlerin birbirleriyle yarıştığı program, 1 Ocak’ta Exxen’de!

Fight Club Exxen

Fight Club Exxen

11 dövüşçünün (Mehmet Ali Meriç, İsa Göçmen, Medeni Çelik, Kutluhan Sormageç, Enis Yunusoğlu, Onur Çelik, Muhammed Apaydın, Berat Altıntop, Mükremin Güler, İsmail Uzuner ve Hasan Demir) bir evde kaldığı, rekabet ve hırsın üst seviyelerde olduğu program,  spor severlerle 1 Ocak’ta Exxen’de buluşacak!

Nasıl Zayıflarım?

Nasıl Zayıflarım Exxen

Avatar Atakan’ın (Çağan Atakan Arslan), ünlü şef  Türev Uludağ’a zayıflaması için yol gösterdiği program, 1 Ocak’ta Exxen’de!

Astrolojik Şifreler

Astrolojik Şifreler Exxen

Hande Kazanova ve Dinçer Güner’in sunduğu Astrolojik Şifreler programı, 1 Ocak 2021’de Exxen’de yayında!

Exxen’in Aylık Ücreti Ne Kadar? Fiyat Tablosu;

Acun Ilıcalı‘nın kurucusu olduğu Exxen platformuna isteyen herkes ufak bir ücret ödeyerek kayıt olabilecek.

Fiyat Tarifesi:

Exxen, aboneliği satın alan kulanıcılar, platformu ilk bir hafta ücretsiz olarak kullanılabilecek. Daha sonra aylık 9,90 TL gibi cüzi bir fiyat ödeyerek platformu reklamlı olarak kullanmaya devam edebilecekler. Platformu reklamsız olarak kullanmak isteyen kullanıcılar, aylık 19.90 TL ‘lik paketi seçerek platformu sıfır reklam ve indir izle özelliği ile kullanabilecek. Ek olarak, yıllık peşin ödeme yapan kullanıcılar  99,90 TL (Reklamsız: 199.90 TL) ödeyerek platformu bir yıl boyunca kullanabilecek.

Exxen’de Yayınlanacak Diziler, Filmler Ve Programlar 2021

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X