Karantina döneminde en çok izlenen 5 film

Karantina döneminde en çok izlenen 5 film

Emre GürEditör
Odak modu
karantina-döneminde-izleyebileceiğiniz-5-film

Karantina nedeniyle en çok izlenen filmleri sizler için listeledik!

Dünya genelinde paniğe yol açan Corona virüs salgını nedeniyle birçok ülkede karantina dönemi başladı. İnsanlar, virüsten korunmak için hükümetin yaptığı çağrılar doğrultusunda evlerinde kalarak kendini izole ediyor. Evlerinde kalan insanlar boş zamanlarını film ve dizi izleyerek değerlendiriyor. IMDB‘nin verilerine göre son zamanların en popüler 5 filmini aşağıda listeledik.

Salgın (2011)

IMDB: 6,7

Salgın_film_afişi_2011

Salgın, hava yoluyla yayılan ve birkaç gün içinde öldüren, tehlikeli bir virüsün yayılmasını konu ediyor. Çeşitli ülkelerden uzman ekipler bir araya gelip salgına karşı ilaç geliştirirken, virüsten daha hızlı yayılan paniğin önünü kesmeye çalışıyorlar.

Spenser Kanunları (2020)

IMDB: 6,2

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Spenser_Kanunları_film

Spenser Kanunları, hapisten çıkan eski bir polis olan Spenser’in, Amerika’da iki polisin öldürülmesinin ardından kurulan tuzağı ortaya çıkartmak için dövüşçü Hawk ile işbirliği yaparak suçluları yakalamasını konu ediyor. Boş vakitlerde çerezlik bir film.

Bıçaklar Çekildi (2019)

IMDB: 8,0

bcaklar_cekildi_film

Bıçaklar Çekildi,  tanınan yazarlardan birinin vefatından sonra ölüm sırrını ortaya çıkartmak için çalışan bir dedektifi konu ediyor. Dedektif ölümün sır perdelerini aralarken bilinmeyen birçok şeyi de açığa çıkartıyor.

1917 (2019)

IMDB: 8,4

1917 (2019)

1917 filminde askerler 1. Dünya savaşı için toplanırken aralarından iki asker 1600 arkadaşını kurtarmak için görevlendirilir. İki askerin hayatını konu eden film oldukça beğenilmiştir.

Tavşan Jojo (2019)

IMDB: 8,0

tavşan jojo

Tavşan Jojo, Hitlerin gençlik kampında kalan bir çocuğun yaşamını konu ediyor. Senaryoya göre Jojo, evlerinde annesi tarafından bir yahudi kızın saklandığını öğreniyor.

Kaynak: https://www.imdb.com/

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X