Leyla İle Mecnun Yeni Bölümleri İle Exxen’de Başlıyor. Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla İle Mecnun Yeni Bölümleri İle Exxen’de Başlıyor. Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla ile Mecnun oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Exxen’de yayınlanacağı açıklanan dizi, eski izleyicilerini sevindirdi.

Emre GürEditör
Odak modu
Leyla İle Mecnun Yeni Bölümleri İle Exxen’de Başlıyor. Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla ile Mecnun oyuncuları, Acun Ilıcalı’nın kurmuş olduğu Exxen platformunda aynı kadro ile yeniden seyircileri ile buluşuyor. Acun Ilıcalı’nın Exxen’in resmi instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre; efsanevi dizi “Leyla ile Mecnun’un” yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşacağını duyurdu. Ahmet Mümtaz Taylan da, katıldığı bir programda kemik kadronun tamamının olacağını belirtti.

Şimdilik Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ali Atay, Osman Sonant ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın dizide net olarak oynayacağı ifade edilirken diğer oyuncular hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. 26 Haziran da çekimlere başlanılıyor. 2022 yılına kalmadan dizinin yayınlanacağı tahmin ediliyor. Leyla ile mecnun oyuncuları ilk gün ki heyecan ile seyircisiyle buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla İle Mecnun Dizisinin Konusu

Absürt komedisi olarak bilinen Türk dizisi “Leyla ile Mecnun’un” konusu aynı gün aynı hastanede doğan iki bebeğin hastanede bulunan yatak yetersizliği yüzünden aynı yatağa yatırılmaları ile başlar. Bebeklerin babaları kaderlerinin doğuştan bir olduğunu dile getirerek isimlerini efsanelere konu olmuş Leyla ile Mecnun’dan almalarına karar verirler. İşte Leyla ile Mecnun’un hikâyesi de o günle başlamış olur.

Ve aradan 25 yıl geçer Mecnun’un babası akşam kız istemeye gideceklerini söyler, Mecnun ilk başta istemez ama kızı görür görmez âşık olur. Aşkından deli divaneye dönen Mecnun ne yapacağını bilmezken rüyasında karşılaştığı aksakallı dede ile birden gerçek hayatta beraber yaşamaya başlar. Bir gün Leyla’sını bir kaza da kaybeder ve Mecnun 1 yıl kimse ile konuşmaz.

Sonra öğrenir ki sevdiği Leyla’sının organları bağışlanmıştır. Kalbini Şirin adında bir kız, ciğerini Sedef almıştır. Kızlarla tanışan Mecnun ikisi arasında devamlı git gel yaşar sonra iki kız da Mecnun’u terk edip gider, Mecnun, babası İskender’in çocukluk arkadaşı olan Ömer’in kızı Leyla ile tanışır ve ona âşık olur.

Leyla İle Mecnun Oyuncu Kadrosu

Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla İle Mecnun Oyuncuları ve Konusu

Leyla ile mecnun oyuncuları, filmin aynı kalitede aynı senarist ve yönetmen ile devam edeceği için yeniden başlamaktan mutlu olduklarını dile getiriyorlar. Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncu kadrosunu bizde size sırasıyla yazalım.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Ali Atay (Mecnun) : Orta sınıf bir ailede yetişen açık öğretimden işletme bölümü okuyan bir karakter.

Ezgi Asaroğlu (Leyla ) : Mecnunun gerçek aşkı.

Melis Birkan (Leyla Yedinci) : Ömer’in kızı, Mecnun’un son aşkı

Müge Boz (Şirin) : Leyla’nın kalbini alan kız, sonradan adını Leyla’ya çevirir.

Zeynep Çamcı (Sedef) : Leyla’nın ciğerini alan kız, ikinci adı Leyla’dır.

Serkan Keskin ( İsmail ağabey) : Mecnun’un çocukluk arkadaşı, sürekli sahilde el sallar onu terk eden babasının bir gün geleceğine inanır.

Osman Sonant ( Hırsız Yavuz) : Kendisini performans sanatçısı olarak adlandırır.

Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) : Mecnunun babası, oğlunu dünya da her şeyden çok sever.

Cengiz bozkurt ( Erdal bakkal) : Mahallenin paragöz bakkalı, İskender’in çocukluk arkadaşı

Köksal Ergün ( Aksakallı Dede) : Mecnun’un rüyalarına girip sonradan gerçek hayatta onunla yaşayan yol göstericisi.

Leyla ile mecnun oyuncuları, kemik kadro olarak bu isimler bilinirken yola devam edecek diğer oyuncular hakkında henüz net bir bilgi açıklanmamıştır. Mecnun’un gerçek Leyla’sı 30. Bölümde hayatını kaybederken, Leyla’nın organları ile diziye dâhil olan Sedef ve Şirin 61. Bölümde diziden ayrılmışlardır.

Ancak final yapamadan gezi parkı protestolarına destek verdikleri için TRT ekranlarından kaldırılan dizinin, Leyla Yedinci ile (Ömer’in kızı) Mecnun aşkının Exxen’de yayınlanacak bölümlerinde devam edip etmeyeceği henüz bilinmemektedir.

Leyla İle Mecnun Senaristi ve Yönetmeni

Absürt komedi, bilim kurgu ve durum komedisi öğeleri ile şekillenmiş olan Leyla ile Mecnun dizisi Eflatun Film tarafından 2011 Eylül ayında TRT de 3 sezon yayınlanmıştır. Senaristliğini Burak Aksak yönetmenliğini Onur Ünlü, kurgusunu ise Murat Bör üstlenmiştir. Leyla İle Mecnun Exxen’de yine aynı ekran arkası ve Leyla ile Mecnun oyuncuları ile yoluna devam etme kararı almıştır.

Leyla ile Mecnun oyuncuları ilk yayınlandıkları zamanlarda IMDB’DE 62.565 oy üzerinden 9,2/10 puan alarak en iyi televizyon dizileri arasında ilk 10 da yer aldıkları için tekrardan yapacakları çekimlerle de aynı skalanın yakalanacağını tüm Leyla İle Mecnun sevenlerine duyurmaktadırlar.

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X