Pinterest Hesap Silme, Kurtarma ve Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır? 2022

Pinterest Hesap Silme, Kurtarma ve Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır? 2022

Emre GürEditör
Odak modu
Pinterest Hesap Silme, Kurtarma ve Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Pinterest hesap silme, kurtarma ve dondurma işlemleri nasıl yapılır?

Günümüzde aktif birçok sosyal medya uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalara her gün binlerce kullanıcı giriş yaparak paylaşımlarda bulunmaktadırlar. Facebook,youtube ve instagram gibi çeşitli uygulamaların yanında pinterest uygulaması da popülerliği giderek arttıran uygulamalar arasında yerini almaktadır. Pinterest uygulama hesabına sahip olan fakat çeşitli sebeplerde uygulamayı kullanmak istemeyen kişilerin en merak ettiği sorulardan biri de pinterest hesap silme işlemi nasıl yapılır sorusudur.

Pinterest hesabını kapatmak isteyenler veya dondurmak isteyenler belirli gerekçelerle hesaplarını kapatabileceklerdir. Diğer birçok uygulama hesabında da olduğu gibi belli prosedürler çerçevesinde hesap kapatma işlemi gerçekleştirilebilecektir.

Pinterest Hesabını Silme, Dondurma ve Kurtarma İşlemleri

Pinterest Hesabını Silme, Dondurma ve Kurtarma İşlemleri

Pinterest Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Pinterest hesabını kalıcı olarak silme işlemi şu şekilde gerçekleştirilmektedir.

  • Pinterest uygulamasına giriş yapıldıktan sonra sağ üstte yer alan simgeye tıklanmalıdır.
  • Açılan seçeneklerden ‘hesap ayarları’ seçeneği seçilmelidir.
  • Hesap ayarlarından sonra ‘hesabı sil’ seçeneği tıklanmalıdır.
  • Hesabı sil seçildikten sonra hesabın neden kapatılmak istendiğine dair açıklama yazılmalıdır ve ardından ileri seçeneği seçilmelidir.
  • İleri seçeneğinden sonra ‘e-posta gönder’ seçeneği seçilmelidir. Bu seçenekte hesap kapatma işlemi için e-posta yoluyla bilgi gönderilip onay beklenmektedir.
  • E-posta ile onay verilip ‘evet hesap kapatılsın’ seçeneği seçildikten sonra, pinterest hesap kapatma işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olacaktır.

Pinterest Hesap Kurtarma

Pinterest hesap kurtarma işlemi, pinterest hesap silme işlemi kadar aranılan bir işlem olmaktadır. Hesaplarını tekrar aktif etmek isteyenler pinterest hesap kurtarma ile eski hesaplarına tekrar kavuşabileceklerdir.

  • Devre dışı bırakılan bir pinterest hesabı kurtarmak için hesaba şifre ve e-posta yoluyla giriş yapmak hesabı tekrar kullanmaya yardımcı olacaktır.

Pinterest Hesabı Nasıl Dondurulur?

Pinterest hesabını belli bir süreliğine kullanmak istemeyenler, pinterest hesabı dondurma işlemi ile hesaplarını belli bir süre askıya alabilecek daha sonra kaldığı yerden kullanmaya devam edebileceklerdir. Hesabını tamamen kapatmak istemeyenler bu seçeneği sıklıkla seçmektedirler.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.
  • Pinterest uygulamasına giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan sembol seçilmelidir.
  • Açılan seçenekler üzerinden ‘ayarlar’ seçilerek ardından ‘hesap ayarları’ seçilmelidir.
  • Hesap ayarları seçildikten sonra çıkan ekrandan ‘hesabı devre dışı bırak’ seçeneği tıklanmalıdır. Bu seçenek seçildikten sonra pinterest, hesabın neden devre dışı bırakılmak istendiğine dair açıklama isteyecektir. Gerekli açıklama ilgili kısma yapıldıktan sonra ‘hesabımı devre dışı bırakmak istiyorum’ seçeneği tıklanmalıdır. Bu işlemin ardından pinterest hesap dondurma başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

Dondurdukları pinterest hesabını tekrar kullanmak isteyenler hesaplarına giriş yaparak aktif bir şekilde hesaplarını kullanabileceklerdir. Pinterest hesap silme işlemi nasıl yapılır sorusuna cevap bulduktan sonra hesaplarının kapanıp kapanmadığını kontrol etmek için e-posta yoluyla uygulamaya giriş yapılmaya çalışılmalıdır.

 

 

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X