Recep İvedik 6 İle Bitmiyor 7’de Geliyor!

Recep İvedik 6 İle Bitmiyor 7’de Geliyor!

Recep İvedik olarak da tanınan Şahan Gökbakar, serinin devamının geleceğini açıkladı ve 7. Devam filminin konusu hakkında konuştu.

Emre GürEditör
Odak modu
recep ivedik 7

Recep İvedik olarak da tanınan Şahan Gökbakar, Ekin Olcato ile birlikte yaptığı bir röportajında, serinin devamının geleceğini açıkladı ve 7. Devam filminin konusu hakkında konuştu.

Birkaç gün önce vizyona giren ve büyük bir kitleye sahip olan Recep İvedik 6, 1.023.136 İzleyici ile açılış yapmıştı her filmde olduğu gibi Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisine de olumlu olumsuz eleştiriler geldi.

Serinin 6. Filmi bir günde Recep İvedik 1’in 3 Günde elde ettiği gişe sayısını da elde ederek, “Yılın en iyi açılış yapan filmi” unvanını da almış bulunuyor. Gökbakar’ın verdiği röportaja göre seri sadece 6 ile kalmayacak 7’de olacak, durum hakkında bilgi veren Gökbakar 7. Serinin konusu hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

6. Film Hakkında Yorumlarda Bulunan Şahan Gökbakar, 7. Film Hakkında Bilgiler’de Verdi


Ekin Olcayto ile röportaj yapan Gökbakar, bir sonraki filminin konusunu paylaştı ancak 6. Devam filmi hakkında da yorumlar da bulundu, Gökbakar’ın 6. Filmi hakkında yorumları şu şekilde:

Recep İvedik 6 Ne Kadar Kazandırdı?

“Serinin altıncı filmin de Recep, bu zamana kadar yaşamadığı serüveni yaşıyor. Konya’dan gelen bir teklif ile kuru fasulye festivaline katılıyor ancak işler yolunda gitmiyor ve hava yolu şirketinden Konya olarak almaya çalıştıkları bilet Kenya olarak veriliyor, Biletin Konya değil Kenya olduğunu uçakta fark ediyorlar ve Recep ile Kanıkasının maceraları o anda başlıyor. Recep’i Afrika’da düşünün, aklınıza gelebilecek her şeyi yaşıyorlar” dedi Gökbakar.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Recep İvedik 6 Ne Kadar Kazandırdı?

Recep İvedik 6 3 Günde 1.023.136 Gişe alırken toplam 13.907.152TL Hasılat etti.

Recep İvedik 7’nin Konusu Ne Olacak?

Gökbakar: “Dördüncü filmden sonra işler başka bir hal aldı, biz filmi daha komik yayınlayabiliriz diye düşündük ve düşüncelerimizin sonucunda Recep’i ait olmadığı bir yere gönderip daha komik olayları başına getirebiliriz diye bir sonuca vardık. Kısaca filmlerdeki matematiğimiz şu, Recep ait olmadığı bir yere gider ve orada türlü olaylarla macera yaşar.”

Gökbakar açıklamalarına devam etti ve en sonunda filmin konusuna geldi, 7. Devam filminde amaçları Recep’i Uzak Doğuya göndermek olan Gökbakar, sürpriz bir değişiklik ile uzak doğu yerine Avusturalya’ya belki de Yeni Zelanda’ya gönderebiliriz ama şu anlık planımız Recep’i Uzak Doğuya göndermek diyerek röportajına son verdi.

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X