Tuğçe Işınsu, yazdığı kitabın tılsımlı olduğunu iddia etti!

Tuğçe Işınsu, yazdığı kitabın tılsımlı olduğunu iddia etti!

Yapılan paylaşımların ardından Tuğçe Işınsu sosyal medya hesabından kitabın tılsımlı olduğunu söyleyerek yaşananların normal olduğunu iddia etti.

Emre GürEditör
Odak modu
Tuğçe-Işınsu-yazdığı-kitabın-tılsımlı-olduğunu-iddia-etti

Yaşam koçluğu ve kitap yazarlığı yapan Tuğçe Işınsu, “Hiçlikten gelen güç” adında yeni kitabını piyasaya sürdü. Buraya kadar her şey normal ancak sosyal medya da yapılan ilginç paylaşımlar insanların dikkatini çekti.

Tuğçe Işınsu‘nun kitabını satın alan kişiler kitap’ta bir anormallik olduğunu ve satın aldıktan sonra tüm işlerinin açıldığını, kazançlarının arttığını iddia ederek sosyal medya da paylaşımlar yaptı.

Tuğçe Işınsu kitabının tılsımlı olduğunu iddia etti!

Yapılan paylaşımların ardından Tuğçe Işınsu sosyal medya hesabından kitabın tılsımlı olduğunu söyleyerek yaşananların normal olduğunu iddia etti.

Tılsımlı olarak adlandırılan bu kitabın konusu ne

Herkese tek kitap!

Tuğçe Işınsu, sosyal medya hesaplarından kitabı alan kişilerin kitaplarına kendilerinden başka kimsenin dokunmaması gerektiğini eğer ki kitaba sahibinden başkası dokunursa tüm tılsımın bozulacağını ve kitabın bir işe yaramayacağı şeklinde uyarılarda bulundu.

Tılsımlı olarak adlandırılan bu kitabın konusu ne?

Hiçlikten gelen güç kitabını okuma imkanımız olmadı ancak farklı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre kitap’ta yazar Tuğçe Işınsu kendi yaşantısını kaleme alarak yokluktan varlıklı biri oluşuna kadar ki adımlarını anlatıyor ve bu anlatım sırasında kendi denediği ritüel olarak adlandırdığı yöntemleri okurlarıyla paylaşıyor.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Bazı kaynaklar tarafından Tuğçe Işınsu‘nun insanlar üzerinde merak uyandırmak ve kitabın satışını artırmak için tılsımlı ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

Kitap hakkında farklı bilgilere eksisozluk.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyoruz. Aşağıdaki yorumlar kısmını kullanabilirsiniz.

İşte sosyal medya da paylaşılanlar

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
En Çok Oy
Yeni En eski
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X