Whatsapp’ın IOS Sürümüne Eklenen 3 Yeni Özellik!

Whatsapp’ın IOS Sürümüne Eklenen 3 Yeni Özellik!

IOS kullanıcılarının yüzünü güldürecek olan Whatsapp güncellemesi sonunda yayınlandı.

Emre GürEditör
Odak modu
Whatsapp’ın IOS Sürümüne Eklenen 3 Yeni Özellik!

IOS kullanıcılarının yüzünü güldürecek olan Whatsapp güncellemesi sonunda yayınlandı,2.19.120 Sürüm numarasını alan yeni güncelleme ile birlikte beklenen birçok özellik kullanıcılar ile buluştu. Artık Whatsapp gruplarına kimlerin ekleyebileceklerini düzenleyebiliyorsunuz.

Whatsapp’ın IOS sürümü Son Güncelleme İle 3 Özellik Birden Aldı

Whatsapp tarafından yayınlanan son güncelleme ile uygulamaya tam 3 adet yeni özellik eklendi, bu özellikler arasında en dikkat çekeni gruplarda davetiye özelliği. Bu özellik ile artık istenmeyen gruplara eklenme gibi bir durum yaşanmıyor, ayarları durum ayarları gibi düzenleyerek sizleri kimlerin gruplara ekleyebileceğini ayarlayabiliyorsunuz.

Yeni eklenen kullanıcı ayarlarına erişmek için sırasıyla yapmanız gerekenler Ayarlar > Hesap> Gizlilik > Gruplar.

Artık Gruplara Katılım Ayarları Yapılabiliyor

Bu yönlendirme ile ulaşılan panelde sizleri kimlerin gruplara ekleyebilecekleri belirlenebiliyor, bu ayarlar kısmından “Hiç kimse” kısmını seçerseniz sizi hiç kimse Whatsapp gruplarına ekleyemiyor, bir diğer ayar olan “Kişilerim” Kısmını seçerseniz rehberinizde kayıtlı olmayan hiçbir numara tarafından gruplara eklenmezsiniz. Son olarak “Şunlar Hariç Hiç Kimse” Seçeneğini seçerseniz sizin belirlediğiniz kişiler dışında hiç kimse gruplara ekleyemez.

İşte Yayınlanan Son Güncelleme İçin İndirme Linki

Çağrılarda Bekletme Özelliği İle Kapanmadan Sohbet Edebilirsiniz

Gruplar güncellemesi dışında eklenen bir özellik ise çağrı bekletme özelliği, normal olarak aramalarda kullanılan çağrı bekletme özelliği artık Whatsapp aramalarında da kullanılabiliyor. Yeni gelen özellik ile karşıdakini kapatmadan hatta bekleterek gelen çağrınızı yanıtlayabiliyor ya da yeni çağrı açabiliyorsunuz.

Tıkla, konuyla ilgili düşüncelerini paylaş.

Sohbet Ekranında Yapılan Değişiklik İle Mesajlar Daha Hızlı Görülebiliyor

Son olarak, sohbet ekranında tasarımsal olarak yapılan ufak bir değişiklik ile mesajlar eskiye göre daha hızlı bir şekilde görüntülenebiliyor, k bir fark ancak kullanıcıların gönlünü alabilecek cinsten bir güncelleme.

İşte Yayınlanan Son Güncelleme İçin İndirme Linki

Yeni yayınlanan IOS güncellemesini indirmek için kullanabileceğiniz bağlantı şu şekilde : https://apps.apple.com/tr/app/whatsapp-messenger/id310633997 Bu güncellemeler her ne kadar yüz güldürse de halen hatalar ile karşılaşılabilir, beta testlerinde hatalar tespit edilerek giderilmiş durumda ancak halen bug riskleri taşıyor.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sıradaki

Diğer haberler

X